jesli ten temat potraktujemy "rozrywkowo" to nie widze przeszkod
czyli:
uzytkownik | moc auta* |waga* | ET**
* jesli nie znamy konkretnej (zmierzonej/zwazonej)to przyblizona
** z dopiskiem Gtech czy oficjalne
pasuje?

rudzinski napisał(a): daj sie mistrzu innym wypowiedziec czy tez tak chca bo we dwoch sobie temat wymyslilismy

nie ma co forum kompromitowac bo ludzie z zewnatrz tez tu zagladaja 
to oczywiste tym bardziej ze mamy tu dwoch takich bajkopisarzy na forum (chyba wszyscy wiedza o kogo chodzi) ze pewnie zaraz okaze sie zeich crx'y zrobil 9,45 w Santa Pod ale coz...RockyC napisał(a):A co to czasów G-tech to smiesznych czasów streetfighterów typu
"9.29 SERIA!! na deszczu, na sliskiej nawierzchni i łysych oponach " to proponuje nie wstawiac nie ma co forum kompromitowac bo ludzie z zewnatrz tez tu zagladaja

rudzinski napisał(a):i daj sie mistrzu innym wypowiedziec czy tez tak chca bo we dwoch sobie temat wymyslilismy

Widze ze kolejna proba rozmowy o temacie sportu skonczy na topicu o czasach na 1/4. W kazdym razie dzieki za info i juz nie bede nic gadal o innym sporcie bo tu chyba wszyscy oprocz mnie uprawiaja tylko taki gdzie sie nie uzywa kierownicy
A czas jesli sie na 1/4 wybiore to oczywiscie podam razem z modami.
Qzyn napisał(a):Witam. Moglby mi ktos podac czasy na cwierc mili jakie sa osiagane crxami 2 gen 130 konnymi? Nie chodzi mi tu o wydumki ale autka bliskie serii.
Dzieki
Qzyn napisał(a):No to ja sie poddajeWidze ze kolejna proba rozmowy o temacie sportu skonczy na topicu o czasach na 1/4. W kazdym razie dzieki za info i juz nie bede nic gadal o innym sporcie bo tu chyba wszyscy oprocz mnie uprawiaja tylko taki gdzie sie nie uzywa kierownicy
A czas jesli sie na 1/4 wybiore to oczywiscie podam razem z modami.
Pozdrawiam.
ja zdecydowanie wole zakręty niż prostą
jest gdzieś temat o tym, także na bieżąco jak coś chcesz przedyskutować dodaj tam

Qzyn napisał(a):No wlasnie XiOnc - gdzies kiedys na forum - pisalem nawet priwa do Malcolma z prosba ze skoro CRX to autka sportowe zeby zalozyc podforum "Sport" bo kupa luda sie tu sciga na cwiartke i nie tylko. Ale pozostalo bez echa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości