Potrzebuję skompletować instalację do elektrycznych szyb. Ponieważ trochę modyfikuję oryginalny układ, nie chcę kupować całej wiązki, ale potrzebuję kilka elementów które wygodniej byłoby mi zastosować seryjne:
- przekaźnik elektrycznych szyb (jest to taki sam przekaźnik jak do szyberdachu, oba są obok siebie za skrzynką z bezpiecznikami - patrz manual str 16-134 i 16-140. Mile widziana również kostka która do niego jest podłączana, chociaż przewody do niej mogą być ucięte/niekompletne
- blok dodatkowych bezpieczników 20, 21, 22, 23 dopinany do skrzynki bezpieczników z lewej strony - patrz manual str 16-18
- wtyczka do przełącznika elektrycznych szyb strona pasażera, może mieć ucięte kable
- fragment instalacji od głównych linii zasilających do przekaźnika i bezpieczników elektrycznych szyb - patrz manual str 16-141
- inne elementy instalacji elektrycznych szyb mogą mnie interesować, ale niekoniecznie - proszę o kontakt na PW
Wszystko co jest na schemacie za bezpiecznikami 20 i 21 robię inaczej niż w serii więc (poza wymienioną wtyczką do przełącznika) raczej mnie nie interesuje.