Dzisiaj bylem sobie w wawie i na ul Domaniewskiej widzailem 2 sztuki. Jedna czarna ed9 (rej WL.....)ze spoilerkiem WEST za kosciolem(chyba kolo apteki) druga ED9 czerwonapraktycznie zaraz naprzeciwko pod blokiem.
na skrzyzowaniu al.reymonta i broniewskiego, pod hurtownia elekrtyczna zawsze stoi srebrna (ladnie skitrana jak to moja kobieta powiedziala) z naklejkami od grabowskiego i team beer honda, czyja to??
na skrzyzowaniu al.reymonta i broniewskiego, pod hurtownia elekrtyczna zawsze stoi srebrna (ladnie skitrana jak to moja kobieta powiedziala) z naklejkami od grabowskiego i team beer honda, czyja to??
Dziś najpierw na Al. Krakowskiej na wysokości "niskich latarń" przy lotnisku o 17.05 srebrny CRX
I na 90% ten sam CRX o 17.30 w Jankach podjechał na stację Neste... Numer WPI 17LA Jak wyjeżdżał to kierowca tak jakoś dziwnie się na mnie popatrzył (stałem trochę przed przystankiem)... Co w tym niezwykłego, że ktoś non-stop gapi się na jeden samochód?
Rychu napisał(a):na skrzyzowaniu al.reymonta i broniewskiego, pod hurtownia elekrtyczna zawsze stoi srebrna (ladnie skitrana jak to moja kobieta powiedziala) z naklejkami od grabowskiego i team beer honda, czyja to??
Może to nie jest dokladnie z Warszawy, ale okolice
Dzisiaj w centrum Nadarzyna (rondko) jaskrawozielony CRX (farba normalnie jak z motocykla) ok godziny 15.30. Maska chyba byla biala, ale kierowałem i nie gapiłem się za bardzo na niego
wczoraj (czwartek) MARSZAŁKOWSKA czarna 2gen ok 17.30. Ja jechałem środkowym pasem, patrzę w lusterko a tam na lewym pasie 2-3 samochody dalej CRXik kto to?