Mi też maska drga delikatnie ale jest to normalne. Nie jest to napewno odchył 1cm - może Ci się tylko zdaje że tak dużo. Sprawdź czy nie ma luzów w mocowaniu maski a jak jest ok to się nie przejmuj.
Ostatnio edytowano 2007-03-02, 10:29 przez Pinhead, łącznie edytowano 1 raz
jesli masz dobrze przykrecone do mocowan tzn ze mocowania są zwalone, u mnie się troszeczkę wyrobiły i są luźne może także u Ciebie jest to samo, sprawdź
Mariusz19b napisał(a):jesli masz dobrze przykrecone do mocowan tzn ze mocowania są zwalone, u mnie się troszeczkę wyrobiły i są luźne może także u Ciebie jest to samo, sprawdź
Tzn chodzi ci o zawiasy?? Jesli tak to troszeczke mam wyrobione
napisałem że drga delikatnie i to jest napewno normalne przy większej prędkości i powietrze dostaje się pod maskę. Nie wykluczam oczywiście delikatnych luzów ale nie aż takich żeby maska otworzyła się podczas jazdy.
mamy zabezpieczenie w samochodach przed otwarciem maski jeśli jest źle ustawione ma prawo sie otworzyć. Co do luzów to przy zawiasach sprawdz jak pracują czy na boki nie latają itd, oraz na zatrzasku, ewentualnie pobaw sie w regulacje i rękoma sprawdzaj czy nadal lata bo takie latanie to jest NIEnormalne
Mi drgała zawsze jak stałem na swiatłach przy wolnych obrotach , miałem wyrobiony nit w zawiasie z lewej strony .Jeżeli masz to samo to wystarczy podłożyc w odpowiednim miejscu ( tzn. pod tą część zawiasu przykręconą do maski) kawałek jakiejś gumy czy pianki o grubości około 1-1.5 cm. i powinno przestać drgać , mi przestało