Witam. MAm pewien problem, czy raczej potrzebuje pomocy. Co o nim sadzicie http://moto.allegro.pl/item170145936_ho ... 160ps.html . Jeśli ktos go widział lub mógł by zobaczyć , był bym niezmiernie wdzięczny. Ja mam całą Polske do przejechania a nie chciał bym jechać na marne Pozdrawiam
na temat tej hondy jest dużo na forum....z samego opisu i wyglądu można wywniąskować ze to trup. i pomyliłeś kolego działy wal do moda o przeniesienie tematu
stary ja tam bym nawet sie nie zastanawial jak on czerwony jest w srodku... wg mnie jak ktos dba o auto to na taka fuszere by nie pozwolil... no prosze...
[ Dodano: Sro Lut 28, 2007 5:01 pm ] a po drugie za 5000 to jak poszukasz i nie bedziesz sie niecierpliwil to mysle ze ED`ka mozna w miare ladniejszego znalezc...
to juz przynajmniej wygląda jak ceerka Uderzył w coś tyłem, bo tylny zderzak coś źle spasowany, i ten przedni jakoś dziwnie wygląda z tą dziurą, a tak to wygląda całkiem całkiem
panowie te autko ja mialem na oku jak kupowalem swoja czyli w listopadzie i w ogloszeniu mialo ono cos kolo 170 tys przebiegu i 140 pare koni, pamietam je dokladnie bo rozmawialem z wlascicielem i koles tez rozmawial (sprawdzalismy czy to samo nam powie)