sposob na mikser jest prosty, trzeba zalozyc blosa i po sprawie.
nie ma zwezki nie ma problemu
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
mi ostatnio wymieniali skrzynie i po wymianie sie pojawil blad 17 (cerka bez gazu) wczesniej tego problemu nie mialem jak myslicie co jest nie tak moze cos nie dopieli??
Podpinka do tematu, ktoś poradził sobie z błędem nr 17. Jeździłem dwa dni bez podpiętej linki prędkościomerza, po podpięciu linki i resecie kompa dalej to samo. Co robić??
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
[ Dodano: Nie Lut 18, 2007 10:23 pm ] a stało się to właśnie po tym jak wypiąłem linkę prędkościomierza i wiąże to właśnie z tym.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
dzięki za radę, spróbuje jeszcze raz ale to za 2-3 dni jak będę zakładał zegary, bo już mam dość tego rozkręcania i składania.
jak sie resetuje kompa?? mi wystapil ten sam blad :/ nie mam gazu, przestal mi chodzic licznik i kontrolka co jakis czas zapala sie. Czy moze nie chodzic z innych powodow jak zepsuta linka ?? bo nie wiem od czego zaczac.
"zukol21" zacznij od wyciągniecia bespiecznika w komorze silnika HAZARD na ok 3 minuty (lepiej dłużej niż zbyt krutko),wtedy sprawdz czy komputer nadal pokazuje błąd.