Witam zwracam sie z prosba o jakeis dane konkretne tego silnika jak jezdzi i w praktyce jak sie sprawuje?? Niedlugo bede go wkladal do 1st gen a byl w nim zc1 i tu pojawia sie moje jeszcze jedno pytanie czy elektryka bedzie pasowala czy wogole ja cala wyrzucac i dawac tą od 1.5 12V ?? Gdzie mozna szukac czesci zeby taki silnik chciaz troche podrasowac, jakie ma oznaczenia jedni pisza EW3 jeszce inni EW4??
Stoper:)
SPRZEDAM PRAWIE WSZYSTKIE CZESCI DO 1st GENERACJI!!!!!
witam ja posiadam w swojej crce teki silniczek jestem bardzo zadowolony ladnie chodzi nic mu sie generalnie nie dzieje!!! dynamiczny silniczek radzi sobie dosyc dobrze i nie pali duzo 7-8 l w miescie przy jezdzie normalniej!!!! takze ja polecam!!!! a co do oznaczenia to tez nie wiem czy to jesr EW3 czy EW4 pozdrawiam
Załączam fotke!!!
Dzieki bardzo mam identyczny silnik jak na fotce (tylko troszke w gorszym stanie wizualnym). A jak tam z lektryka musze cos przekladac czy mniej wiecej od zc1 pasuje??
Mysle ze mniej wiecej bedzie to wszystko podobne do siebie moze niektóre zeczy bedą inne!!! jak juz zmienisz silniczek to napisz jak ci sie sprawuje!!! pozdro
Heh wiem ze Zc1 lepszy i wogole no ale jak mam w gararzu 1.5 to po co mi drugi. Heh ok napisze jak sie sprawuje ale czuje ze to jeszcze sie zejdzie bo niestety czasu malo(praca).