Witam wszystkich nie dawno do was dolaczylem i odrazu prosze o wyrozumialosc gdyz dopiero sie ucze o mechanice samochodowej wiec napewno nie bede mogl nikomu nic doradzic na temat napraw a Ta Honda to moje pierwsze w zyciu auto i masz na dziendobry same problemy ale moze teraz bedzie juz z gorki Pozdrawiam
tyle że jest taka sprawa każdy młody musi wypić 47 piw kasztelan nagrać to na kasete VHS wysłac pocztą do kuwejtu i jak pokażą to w telewizji arabskiej dopiero zostaje przyjety
Witam wszystkich.
Od niedawna stałem się szczęśilwym posiadaczem CRX 2 gen, i z tego powodu postanowiłem założyć konto na stronie. Super, że takie coś istnieje i pomaga mi w "obsłudze" mojego REXa :>>
Mieszkam dokładnie 70 km od Poznania jak ktoś kojarzy to niedaleko Jarocina. Z miłą chęcią dołacze do grupy i w miarę możliwości i czasu postaram się odwiedzac spoty...
Poniżej moja CRka:>> (na razie bez alu na zimówkach)
Dzięki za zaproszenie ale mam problemy z rejestracją :/ wpisuje kod a on jest niewłaściwy pomimo tego, że wpisuje poprawnie:( chyba błąd na stronce http://www.htp.livenet.pl/
Tak jak Kruszyn przychodzę do Was z forum Mercedesa /8. Nieco dla odmiany stałem się ostatnio właścicielem Hondy CRX ED9 z 90 roku. Wcześniej jeździłem starszymi autami (Mercedes W126 2.8 '82, Mercedes W115 2.2D '72) także nowy nabytek jest dla mnie dość ... inny Z racji że CRX to dla mnie coś całkowicie nowego proszę o wybaczenie niektórych głupich pytań, które pewnie przjdzie mi zadać Fotki auta wkleję w dziale "Chciałem się pochwalić".