kamilos napisał(a):prawie dobrzeJDM = Japanese Domestic Market = Japonski Rynek Krajowy
skrotem JDM okresla sie dobra ktore zostaly wyprodukowane na rynku japonskim.
ps. do wiekszosci wypowiedzi ktore sie pojawily ta definicja moze Ci nie pasowac bo nie wszyscy dokladnie wiedza co to znaczy JDM
pmo napisał(a):sor, ze Cie poprawie (moze zle zrozumialem), ale wyboldowales i rzucilo mi sie w oczy. JDM to dobra, ktore zostaly wyprodukowane z przeznaczeniem tylko i wylacznie na wewnetrzny japonski rynek - nie wszystko co zostalo wyprodukowane na japonskim rynku jest JDM. Pewnie wlasnie to chciales powiedziec

YankesCRX napisał(a):Dobra to juz skrót wiem co oznacza a jezli chodzi przerobienie auto w stylu JDM to na co powinienem zwrocic uwage,jakie czesci?

kamilos napisał(a):a te wszystkie style poza tym ze z wygladu przypominaja dobra z Japonii to nie maja z nimi nic wspolnego
DzejDzej napisał(a):Rota jako marka to nie ale wzory felg jak najbardziej tak

czyli tak jak myslałem
takie rota to jak dresik adidasa z czterema paskami...
PS wzory jak wzory , to kwestia gustu...
grunt ze są tanie i lekkie

) jest ciezsza od OZ Superleggera (obie 15") 
rudzinski napisał(a):takie malutkie ot
a wiecie ze niby najlzejsza rota slipstream (albo splitstram bo nie pamietam) jest ciezsza od OZ Superleggera (obie 15")

))Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości