a myslicie ze gdyby pomaloac ceerke sprejem(dobrym;P) to by zeszlo podczas ktoregos tam X mycia? bo mam kumpla ktorzy maluje wlasnie sprejami i robi to moim zdaniem bardoz bardzo dobrze, tylko nie wiem czy mozna tak sprejem
Pewnego razu obudzilem sie w nocy. Pamietam,ze mialem piekny sen- To był mój kraj dumny i wolny, sztandar na maszcie poruszał wiatr. Ja wierze, ze to jest mozliwe. Wiec Bracie prosze pomoz mi, ratujmy dzis swoja ojczyzne a sen jawą stanie sie...
celmix napisał/a:
a widziales moze swoja ballade na forum ????poszla do grojca pod rozbiorke,koles sie na forum oglaszal ze ma wszystkjie czesci do pierwszego gena i twoja stala
No wlasnie heheh nigdy bym jej nie rozebral bo jest MALINOWA!!!! A czzesci sa od starego trupa. Dobrze ze ja kupilem bo poprzedni wlasciciele chcieli ja rozbierac!!! Oklejenie extra na zywo wyglada wogole inaczej (wiem bo takie cos stoi przed domem nie ma osoby ktora sie nie obejrzy). I prosze nie pisac glupot ze w Grójcu juz ja rozbieraja
Stoper:)
SPRZEDAM PRAWIE WSZYSTKIE CZESCI DO 1st GENERACJI!!!!!
Proste heh nic nie bede mowil ale Iron Man heh dbal o nia ale nie zauwazyl ze progów wogole nie ma i przez to opuscily sie drzwi :):) No ale juz wszystko naprawione i tylko silnik czeka na wlozenie
Stoper:)
SPRZEDAM PRAWIE WSZYSTKIE CZESCI DO 1st GENERACJI!!!!!