niby jak przegub juz słychac to trzeba odrazu wymienic , ale ja niezdaze do jutra z tym a jutro jade do zakopca, (odemnie jakos 200 km ) i tu moje pytanie
czy na trasie moze mi sie rozlecic i pokrzywic pułośki??
jeżeli zaczął strzelać teraz to powinien wytrzymać, tylko bez szaleństw
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
ja w firmowym Vito jeździłem 2 miechy, na terkoczącym i wytrzymał.
[ Dodano: Pią Lut 16, 2007 5:23 pm ] a jeżdżę około 130km dziennie
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
jak będziesz jeżdzil spokojnie to nic sie nie stanie-staraj się jeżdzić delikatnie na skręconych kolach.ja jeżdzilem 2 miechy z klekoczącym przegubem i bez gumowej oslony na przegub i nic się nie porobilo a nawet jak ci walnie to nic nie powinno się stać ale to jast malo prawdopodobne więc życze udanego weekendu w zakopcu.
spoko bez obaw mozesz smialo smigac,malem ten sam motyw kiedys .(oczywiscie musisz smigac troche z mniejsza predkoscia niz zawsze poruszaja sie wszystkie crxy) POZDRO
Moje tez terkocza na skrecie ale tylko jak trzymam noge na gazie Skrecac mocno mozesz, ale nie trzym nogi na gazie wtedy.
Juz od kupna to mam, czyli jakies 3 miechy i jest dobrze
A jak strzeli to slyszalem, ze juz nigdzie nie pojedziesz
a komu nie terkoczom przeguby???.koszt to od 140-170zl ,za ta cene juz jest dosyc dobry przegub.aha mi juz trzaska ze dwa lata i jakos smiga wytrzymal juz kilknascie startow a jak krece to mnie z kilometra slychac,i mysle ze wytrzymie jeszcze ze dwa lata, a koszt wymiany??? niewiem ,zawsze wymieniam sam,,...