Problemy ze skrzynią biegów
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

Edward Etler
Forumowicz

przez Edward Etler » 2007-02-16, 15:11

Czyngis, nie staraj się być chan (tak, tak, znów "literówka"), odpowiedziałem na uwagę, że trzeba stawać żeby wbić jedynkę. Jeśli nie zrozumiałeś, to przeczytaj co napisał TJ a uczyć się nigdy nie jest za późno. Pojmiesz to jak będziesz musiał nabyć bebechy do skrzyni, bo "ciężko było wbić bez zgrzytu" jak celnie określiłeś mordowanie skrzynki. Żal mi Twojej crx

czingis
Moderator

przez czingis » 2007-02-16, 16:03

Edward Etler napisał(a):Czyngis, nie staraj się być chan (tak, tak, znów "literówka"), odpowiedziałem na uwagę, że trzeba stawać żeby wbić jedynkę. Jeśli nie zrozumiałeś, to przeczytaj co napisał TJ a uczyć się nigdy nie jest za późno. Pojmiesz to jak będziesz musiał nabyć bebechy do skrzyni, bo "ciężko było wbić bez zgrzytu" jak celnie określiłeś mordowanie skrzynki. Żal mi Twojej crx

to jest Twoja odpowiedź na moje pytanie?
Edward Etler czytaj ze zrozumieniem...

[ Dodano: Pią Lut 16, 2007 6:25 pm ]
Dowiedziałem się, że najbardziej prawdopodobne jest to, że się sprzęgło "skończyło". Dziękuję wszystkim za pomoc-poważnie. :ok:
Nie poważnie Edwardowi Etlerowi za wniesienie tylu cennych uwag związanych z ww. problemem :nieok:

[ Dodano: Sob Lut 17, 2007 12:32 am ]
rsm, jak już będziesz wiedział co to było, to koniecznie pisz!
pozadawiam

rsm
Forumowicz

przez rsm » 2007-02-23, 12:02

mechanik mój się przede mną ukrywa. nie myślałem że tak szybko do tego dojdzie :rotfl2:
ale do rzeczy... jednak sprzęgło. zapomniałem o nim bo kupowałem z zapasowym i jakoś nie musząc dodatkowo za nie płacić wyrzuciłem z pamięci. w zasadzie sama tarcza. no przynajmniej u mnie to załatwiło sprawę, a efekt był podobny jak u ciebie - co raz częstsze (choć losowe) problemy z wrzuceniem 1 i 2 (za którymś razem musiałem zgasić, wrzucić bieg i dopiero odpalać - udało się zanim mnie zlinczowano na skrzyżowaniu :razz: ).

Poprzednia strona