Czerwona Solka na telewizyjnej wczoraj lezala na dachu, prawdopodobnie zderzyla sie z Astra Combi, wygladalo to bardzo nieciekawie, czy to ktos z forumowiczow?? Mam nadzieje ze kierowca wyszedl z tego calo, bo sadzac po Hondzie kilka koziolkow zaliczyla
no jeśli mi powiecie jak się zwerbować to może jedna się pojawi a czerwonej sztuki szkoda
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Rafalcrx, juz sie przestarszyłam że to TY miałes bum .. uff ulżyło mi troszke ..
ale szkoda czerwonej ceery !! mam nadzieje ze kierowcy nic sie nie stało ( oczywiście jak był pasażer to jemu tez nic ) widywałam troszke czerwonych solek .. jedna nawetczasami na spotach była .. czerwona z red line ...
p.s pirul, a Ty chyba juz raz byłeś?? czy mi się tylko zdaje ??
to nie ja, może ten chłopak z suchej, też kupił niebieską solkę w tym czasie co ja, ale nie mąćmy tutaj, zrobi sie cieplej pojawie sie pod plazą
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Dalbym fotke tego dachowania ale niewiem czy kierowca by sobie zyczyl. Mam tylko nadzieje ze kierowca i ew. pasazerowie sa cali i zdrowi bo Solka na zlom.