kruku85 napisał(a):no nie wiem czy tka malo maja tej przycinki. Popatrzecie sobie na ceny na ebay i porownajcie je do cen w polsce...
jak Ci nie pasuje czyjaś pomoc to sam zamawiaj, napewno taniej Ci wyjdzie 

kamilos napisał(a):kruku85 napisał(a):no nie wiem czy tka malo maja tej przycinki. Popatrzecie sobie na ceny na ebay i porownajcie je do cen w polsce...
co za gośćjak Ci nie pasuje czyjaś pomoc to sam zamawiaj, napewno taniej Ci wyjdzie
wysylki sa chore, tym bardziej jak sie nie znasz na cle, ostatnio pytalem kilku kolesi z ebaya ile by kosztowala wysylka do polski zestawu kolektor ala dc + rezonatorek + tlumik koncowy, taki zestaw jak kiedys WIŚNIA sprzedawal tutaj, średnia cena zestawu razem z przesyłką uwaga - 300$. Do tego podatek, cło i kupa nerwów czy to w ogóle przyjdzie. Dodam, że osobno te elementy kosztują po ok. 8-10$ za każdy
Tylko,że po samych stanach wysyłka wynosi w granicach 50$ więc się nie dziw, że jest taka różnica w cenach tam i tutaj bo koledzy tego na kajaku też nie przywożą zapewne
A jak spytałem pewnej firmy, która pośredniczy w takich sprawach tzn kupują za Ciebie, załatwiają papiery i wysyłają Ci do polski (20% prowizji) to nawet mi nie odpisali bo zarobiliby 20$
ale możesz próbować np. www.gt4all.com gdyby Ci się coś udało chętnie się dołączę, jednak póki co wolę dać zarobić chłopakom i spać spokojnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości