edos22 napisał(a):a może zostawili jakąś śrube albo cos w komorze gdzie sprzęgło hula,
nie wiem dokładnie ale koło zamachowe jest wyważone i może przykręcili nie w tym miejscu co było

xi0nc napisał(a):na luzie trzesa sie szyby -

kukus napisał(a):ksiedzu podjedzie do mnie jakos na dniach i sprawdzimy co tam stuka
moze w niedzielle ale pewnie ebde zorbiony wiec w pon
wg mnie to poduchy. skoro sa stuki na bude to musza byc drgania z silnika bo czego innego a jak z silnika to jak inaczej jak przez stykajace sie mocowania silnika z uchwytami na budzie. gdzies cos jest za bliskoxi0nc napisał(a):na luzie trzesa sie szyby -
lol to masz teraz jak w ikarusie ZTM

szumal napisał(a):edos22 napisał(a):a może zostawili jakąś śrube albo cos w komorze gdzie sprzęgło hula,
nie wiem dokładnie ale koło zamachowe jest wyważone i może przykręcili nie w tym miejscu co było
jezlei byloby wywazone z walem razem to daloby sie je zalozyc tylko w jeden prawidlowy sposób. Poza tym kolo zamachowe nie moze stukac raczej...
bardzo dziwna opcja. cos jest ewidentnie źle złożone albo tarcze sprzęgła żle wykonana
,PS to jest moja mysl wiec prosze sie nie smiac!!!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości