nie będzie niemiec pluł nam w twarz...
Poznan, Zielona Góra, Gorzów, Szczecin - cała zachodnia ściana w sumie :)

Posty: 211   •   Strona 12 z 15   •   1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Bonczek
Moderator

Samochód: ED9 K20

przez Bonczek » 2007-01-26, 13:48

Pozwole sobie odkopać bo strasznie fajny temat :rotfl:
Ja ED9 zwykłym objechałem 325, a startujac z 3 litrowym dieslem z napedem na 4 buty ktory ma w [czlonek meski] dobry moment i start na odcinku mniej wiecej 300-350m gazu w podłodze mój przód był jego tyłem.

Ale Honda i bmw to jak Dawid i Goliat :) a taka sztuczna "nienawisc" jest spoko bo fajnie nakreca i jest dobry zrzut :) chociaz np u nas do kielc na spot hondy wpada gosciu starym bmw czasem, ale ma maszynke do miesa - moze 2 daloby mu rady od nas :)

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2007-01-26, 14:41

jakie bmw?

Bonczek
Moderator

Samochód: ED9 K20

przez Bonczek » 2007-01-26, 15:23

Juz wiesz ;)

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2007-01-26, 15:28

wiem wiem, thx
(gg power ;) )

krysik
Forumowicz

przez krysik » 2007-01-26, 18:17

ale macie tajemnice :zaskoczony:
pewnie e21 316 :rotfl2:
CZESCI ED9 60 zdjęć i wiele innych tanio
http://krysik2.fotosik.pl/zdjecia

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2007-01-27, 01:32

nie o to chodzilo ze tajemnice
zeby bylo jasne to jest 325 z nitro

xi0nc
Forumowicz

przez xi0nc » 2007-01-27, 01:51

rudzinski napisał(a):nie o to chodzilo ze tajemnice
zeby bylo jasne to jest 325 z nitro

Nitro LPG ??? :rotfl:
Podpis już chyba dawno nieaktualny :D
ed9 -> ee9 -> what next ??? =]
www.beerhondawawa.pl
www.arsperformance.ksu.pl

karwos
Moderator

przez karwos » 2007-08-31, 00:35

szkoda ze temat nie jest ciagniety bo jest wporzadku;p moze ktos moglby sie pochawlic jakimis nowosciami?

burza
Forumowicz

przez burza » 2007-09-13, 20:49

nowosc- kupilem solke hehe ;P

przemek7716
Forumowicz

przez przemek7716 » 2007-09-13, 21:23

:rotfl: golfa III kolo się nieźle wkur...wił jak go wyprzedzałem przy ok 160 he he ostatnie poty z gofra chyba wyduszał. parę dni później BMW 320 też dostało nieźle. (e30 czy jakoś tak) z golfem II 1.8 jakiś podkręcony niby kurcze 1 bieg i 2 szliśmy równo ale przy 3 odskoczyłem 4 tez 5 nawet nie wkładałem :razz: ostatnio z bolkiem CRX & CRX kurcze ciągle dostaje kumpel manto. a taką samą serie mamy no ja mam końcowy WM tylko (he he pozdro bolek) :rotfl: :rotfl: heh jak mam być szczery to dostałem od omegi 2.5l ale to temu że jechałem z grubym bolkiem ze 85 kg i Agniesia max 57 i ja 76 a koleś sam pocinał :cry: :cry:

stammek
Forumowicz

przez stammek » 2007-10-06, 01:45

Witam wszytskich!

Tak przegladam ten temat to chce mi sie smiac z niektorych wypowiedzi!
A to ze my cos do was mamy i wam jedziemy to nie wiem od kogo slyszeliscie.
I musze tu pare rzeczy sprostować :D

Po pierwsze dlaczego nie lubicie bmw??? przeciez karzdy jezdzi tym co lubi,mam racje?
Wiadomom sprawa jest to ze na forach roznych marek ludzie sie smieja z innych marek bo jaja musz być ale bez przesady oczywiscie.A dyskusje co jest szybsze,lepsze,,kto wygral i obechal beemke sa bez sensu.A njbardziej to mnie smiesza wypowiedzi tych ktorych objechala jakas beemka i sie teraz tlumacza dlaczego tak sie stalo.Przeciez ktos sie ustawił na kresce,przegrał czy wygrał i koniec tematu.

A co do opini o bmw ze jezdza nimi same dresy i cwaniaczki to jest to w wiekszosci przypadkow ściema,oczywiscie zdazaja sie wyjatki i beemke kupuje łysa pala ktora nawet nie ma pojecia czy ma 12 czy 24 wentyle pod maska i slucha manieczek tak zeby na calym skrzyzowaniu bylo slychac ze jedzie pan i władca w 316.
Ale mozecie mi wierzyc ze wiekszosc posiadaczy bwm kupuje je z zamilowania,pasji.ja na przyklad o dziecka wiedzialem ze bede jezdzil beemka i nie chce innego samochodu i wcale nie twierdze ze hondy sa gorsze,poprostu rzecz gustu.Bylem na roznych zlotach maniakow bmw i nie spotkalem jeszcze zadnego buraka,wszycy sa raczej zyczliwi dla siebie i staraja sobie pomagac.Jezeli nie wierzycie to mozemy zorganizowac wspulny spocik i zobaczycie ze beemkami tez jezdza spoko goscie,rozmawialem dzisja na ten temat z chlopaki z bmw klub poznan i z checia by sie spotkali w wami i waszymi wiertarkami.

Przeciez to nie o to chodzi zeby sie klucić i wymieniać argumeny co jest lepsze,trzeba zyc w zgodzie ;)

Był ktos z was moze dzisiaj ok 23 na parkingu przy mcdonald na franowie,bo byłem z chlopakami i stalo tam pare japoni??

Pozdrawiam!

Vito
Forumowicz

przez Vito » 2007-10-06, 12:13

czemu nie ja jestem za zakopaniem toporka wojennego ;) (o ile taki był)
A wczoraj koło macka był spot PTP czyli Preludek :)
Co do tego, że każdy kocha inną markę i powinno się docenić pasje a nie wybór jakiejś marki to się zgadzam w 100%...bo gdyby wszyscy jeździli tym samym byłoby strasznie nudno na drogach :razz:
www.fartrewal.pl ---> wakacje i weekendy nad morzem:)
Był rexosol, była pralka V gen BB9 , było S4 Bi-turbo jest volvo C70 T5

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2007-10-06, 13:12

skoro juz temat zostal odkopany i w sumie kolega ladnie i madrze napisal to pozwole sobie na taka uwage
sadze ze nic do "Was" jako wlascicieli BMW nie mamy bo o co? to chyba bardziej to co nazwales
stammek napisał(a):Wiadomom sprawa jest to ze na forach roznych marek ludzie sie smieja z innych marek bo jaja musz być ale bez przesady oczywiscie

i tu chyba glownie o to chodzi ;) bardziej o zarty i zarciki niz jakas prawdziwa niechec.
natomias czuje bardzo silna wstret do BMW palacego gume i tego typu akcji. niestety i w naszym srodowisku nie brakuje takich sytuacji...
tlumaczenia typu "przegralem bo zle ruszylem" to chyba kazdy wie ile sa warte. wyscig jest wyscig i albo sie wygrywa albo przegrywa. choc lepiej umrzec niz byc drugim... ;)

tommywie
Forumowicz

przez tommywie » 2007-10-06, 14:19

Sorry, ale musze sie przyczepic...

stammek napisał(a):karzdy

stammek napisał(a):Wiadomom

stammek napisał(a):zdazaja

stammek napisał(a):wspulny

stammek napisał(a):klucić

:szok:

ogolnie nie mam nic przeciwko BMW, aczkolwiek w wiekszosci jesli ktos jest kierowca-baranem i go stac, to kupuje wlasnie to auto...
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek :D

karel17
Forumowicz

przez karel17 » 2007-10-06, 18:24

stammek napisał(a):Witam wszytskich!

Tak przegladam ten temat to chce mi sie smiac z niektorych wypowiedzi!
A to ze my cos do was mamy i wam jedziemy to nie wiem od kogo slyszeliscie.
I musze tu pare rzeczy sprostować :D

Po pierwsze dlaczego nie lubicie bmw??? przeciez karzdy jezdzi tym co lubi,mam racje?
Wiadomom sprawa jest to ze na forach roznych marek ludzie sie smieja z innych marek bo jaja musz być ale bez przesady oczywiscie.A dyskusje co jest szybsze,lepsze,,kto wygral i obechal beemke sa bez sensu.A njbardziej to mnie smiesza wypowiedzi tych ktorych objechala jakas beemka i sie teraz tlumacza dlaczego tak sie stalo.Przeciez ktos sie ustawił na kresce,przegrał czy wygrał i koniec tematu.

A co do opini o bmw ze jezdza nimi same dresy i cwaniaczki to jest to w wiekszosci przypadkow ściema,oczywiscie zdazaja sie wyjatki i beemke kupuje łysa pala ktora nawet nie ma pojecia czy ma 12 czy 24 wentyle pod maska i slucha manieczek tak zeby na calym skrzyzowaniu bylo slychac ze jedzie pan i władca w 316.
Ale mozecie mi wierzyc ze wiekszosc posiadaczy bwm kupuje je z zamilowania,pasji.ja na przyklad o dziecka wiedzialem ze bede jezdzil beemka i nie chce innego samochodu i wcale nie twierdze ze hondy sa gorsze,poprostu rzecz gustu.Bylem na roznych zlotach maniakow bmw i nie spotkalem jeszcze zadnego buraka,wszycy sa raczej zyczliwi dla siebie i staraja sobie pomagac.Jezeli nie wierzycie to mozemy zorganizowac wspulny spocik i zobaczycie ze beemkami tez jezdza spoko goscie,rozmawialem dzisja na ten temat z chlopaki z bmw klub poznan i z checia by sie spotkali w wami i waszymi wiertarkami.

Przeciez to nie o to chodzi zeby sie klucić i wymieniać argumeny co jest lepsze,trzeba zyc w zgodzie ;)

Był ktos z was moze dzisiaj ok 23 na parkingu przy mcdonald na franowie,bo byłem z chlopakami i stalo tam pare japoni??

Pozdrawiam!

i pewnie chodzi tez wtym co lubi czyli szeleszcace spodnie i kark tankujacy do e34 lpg... ZAL

BMW- bedziesz mial wydatki

Poprzednia strona   Następna strona
Posty: 211   •   Strona 12 z 15   •   1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15