Nie widziałem tej reklamy wiec nie wiem o czym bedzie ale chyba warto zerknąć.
Uzupełnie tylko ,że bedzie to wtorek 23.01.2007 TVP 1 22:00...chyba bo kolega niestety nie dopisał....
faktycznie w reklamówce tego programu był pokazany rexio - mam tylko nadzieję że to nikt z nas nie był sprawcą tego wypadku o którymn będzie mowa w tym programie, tymbardziej że dziewczynka została kaleką do końca życia a kierowca podobno został uniewinniony
Też mnie ten materiał zastanowił... Chyba z ciekawości zobacze, lecz podejżewam, że dali Ceerkę tylko dlatego, że akurat taki wóz udało im się nagrać...
nie ogladalem od poczatku programu moglby mnie ktos objascnic czy dziecko szlo samo przez te pasy i czy kierowca mial przekroczona predkosc?? i jeszcze ile dziecko mialo lat
mariusz123, uprzedziles mnie z tym pytaniem...gdzie to bylo ? nie podali chyba miejscowosci...
a na moje oko to erka nie byla czarna tylko szara (brudna) i niewiem czy nad blenda nie miala jakiegos napisu (chyba ze to refleks swietlny)
tak czy siak kolo powinien zostac ukarany, dziewczyna powinna dostac full odszkodowanie i rente
a sedzia .... no comments
*by the way ostatnio mnostwo sie namnozylo w polsce crxow i wsiadaja w nie nieodpowiedni ludzie
edit:
predkosc zostala uznana taka jaka podal kierowca (60 km/h) biegly sadowy nie badal tylko uznal to za prawda.
a dziewczyna byla na pasach i byla z kolezanka(ami)
Dr_ napisał(a):ehhh.. to jednak crxem jezdzi sprawca... zlapali go znow jak pociskał tą drogą
Nie to zebym był stronniczy ale ceera pokazane jak butuje i wyje a za nia z taka sama predkoscia jedzie punto cichutko i spokojnie.
I tu przypomina mi sie jaki o.perdol zbieram od swojej lepszej połowy ze jade jak wariat a tu na liczniku 60 np.
Nie mam pojęcia kto był sprawca tak naprawdę ale trzeba pamiętac że pieszy tez potrafi wyjsc tuz przed samochod . To nie jest tak ze automatycznie potracenie na pasach i winny jest kierujacy.
A wielu ludzi tak właśnie myśli.
Pisze to bo mi tez przed maskę wyszedł kiedyś pieszy.
Jechałem z mniej więcej przepisowa predkoscia( nie będe pisał ze z przepisowa bo równie dobrze mogłem jechać 10km ponad ograniczenie ) i koles wyszedł zza dostawczaka tuz przedemna. Nawet nie zdazyłem nogi na hamulec przełożyć. Kompletnie nie było go widac zza tego samochodu a tu nagle jest tuz przedemna.
Gdyby nie jego refleks ten program mógłby być o mnie równie dobrze.
Koleś cofnął się pół kroku i go wyminąłem.
Teraz staram sie przyhamowywac przed przejsciami na ewentulanosc hamowania awaryjnego a jutro montuje nowe heble od ebc.
Nie chce miec kogos na sumieniu.