nie no pewnie! Racuch sprzedaje civica, Bart jeżdzi 200sx a ja mam takie [czlonek meski] zmiany w środy i w niedziele że kończe robote o 21.30 . Ale za to w niedziele mam ranną zmiane i się pojawie. W końcu...
widze że się pare crxów obudziło z czego się bardzo cieszę ... aczkolwiek martwi mnie kolega Sauron... mordka nie uciekaj tak od nas i to jeszcze bez pożegnania ... uraziłes mnie
Witam wszystkich. Frekwencja powiekszy sie na pewno o jednego rexa, tylko musze go troche podrobić A niestety z kasą krucho... Ale myślę, że przed zimą się uda Dziś go odpaliłem po 7 miechach i przemówiła Pozdrawiam!
Rafalcrx, a ja też moge ?? BartX, a co masz do zrobienia?? .. i o której zimie mówisz?? o tej co będzie w grudniu?? to chyba troszke poczekamy na Ciebie oczywiście serdecznie witamy wśród crxmaniaków
Avia ja mówie o tej ziemie, która ma przyjść w lutym A do zrobienia mam błotnik(wymiana), stacyjke i szybe czołową. Szyba jest nieodzowna, gdyż za nią mi dowód wzieli ;/ A w późniejszym terminie musze wymienićpierścienie tłokowe, bo mi troche na wyższych obrotach dymi...