Tak jak w temacie
Chcialbym tu uslyszec, kto, gdzie i o ktorej ma ochote na mini spot w poznaniu po swietach wielkanocnych.
Osobiscie mam tu na mysli okres jeszcze przed Zlotem w Swiebodzinie
- Moze ustalimy czas i miejsce wspolnego wyjazdu na ten zlocik
- Moze ustalimy czas i miejsce poznanskich spotkan w bardziej periodyczny okres (cieplejsze dni ida )
Czekam na propozycje :idea:
Jestem jak najbardziej za tym pomyłem.
Pytanie tylko kiedy i gdzie, ja jestem otwarty na propozycje.
Tymczasem przypominam, że możemy sie spotkać w serwisie jak będzie za FRIKO
a to już niedlugo.
Dobra jak nikt nie chce podac daty to ja cosik zaproponuje:
16.04.05 Poznan, miejsce do ustalenia z przemieszczeniem sie na tor poznanski w roli kibicow (moze nie tylko) Blizsze info na ten temat lezy tu: http://kolumienki.prv.pl/regulamin.doc Mozna by sie pojawic na pierwszy wyscig na godzine 10:00
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością
Alpiniste spokojnie bo Abdul tez jest pewniakiem i to raczej zapowida na trojkacik A tak na serio to na pewno Agnieszka (Gina) wpadnie i jeszcze ktos, spokojnie
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością
Tak ja bede na tym spotkanku, juz z Kubusiem o tym gadalismy i mysle ze jeszcze pare osób tez bedzie, jak to bylo w listopadzie.
Wiec Alpiniste nie mozesz liczyc raczej na wieczór we dwoje
[ Dodano: Sob Kwi 09, 2005 4:58 pm ] Rozmawiałem z Kubą na temat spotkania i mamy propozycje zeby sie spotkać 16.04.05 o godz. 10 na parkingu przed domem studenckim "Jowita" tam gdzie są akumulatory,wszyscy chyba znajda to miejsce, jest to praktycznie na rondzie kaponiera, a wiec centrum miasta.
Stamtąd pojedziemy juz w naszym "składzie" na wyscigi na Tor Poznań.
Mam nadzieje ze bedzie to wszystkim pasować.