podczas ruszania po zwolnieniu sprzęgła slychac(nie zawsze) jeden stuk jakby w skrzyni lub na przegubach od jej strony. Dodam że kompletne sprzęgło mam wymienione.Co to może byc?pomóżcie chłopaki
Gdzieś jest jakiś luz - na półosi albo w ukladzie roznicowym. Ten temat juz gdzies widzialem ale nikt nie udzielił dokladnej odpowiedzi co z tym zrobić i czym grozi
pirat opisywal sowje przygody
jest to mechanizm ronzicowy ktory powoli pada az pewnego pieknego dnia wyrywa dziure w szkrzyni wiec wymieniaj poki czas bo tak bedziesz musial do kosztow doliczyc koszty holowania
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior
slawek moga to tez byc przeguby wewnetrzne, zeby sprawdzic czy stukaja najprosciej postaw auto na biegu i bujaj nim jak cos bedzie pukac to wlasnie przeguby, a jak chcesz je dokladniej sprwadzic to do kanalu i pojajtaj nimi i bedziesz wiedzial jaki maja luz, pozdro
ja tez tak mam[i bastek tez he]jak ruszam to w pewnym momecie po puszceniu sprzegla[jak lapie]to jest takie puk[na wstecznym tez],dosyc twardo to slychac,pech trzeba skrzynie kupic,
Podejrzewam, ze cenowo to wyjdzie to samo a moze i drozej, ale bedzie pewnosc ze to sie znow nie rozwali. Temat się juz przewijal pare razy wiec moze to byc feler rexów.