11 element jest! Nie wiem Czemu piszecie że z tyłu nie ma większości elementów, brakowało tylko (przynajmniej w moim komplecie) dużych cukierków, można było niedawno NOK'a dostać za niewielkie pieniądze na allegro i cały zawias mam jak nówka.
PZDR!!!
Z kazdym dniem nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę!!!
no właśnie cisza w temacie .....trzeba by poprosić na pw. MERFIEGO I PINKIEGO zeby wypowiedzieli się co do ceny a ilości chętnych....jak nik tego nie zrobi to ja zrobie to jutro a zaraz założe posta i podepne linke do tego żeby wypowiedzieli się Ci co mają co brakuje dokładnie
Ostatnio edytowano 2007-01-03, 02:19 przez merfi vtec, łącznie edytowano 2 razy
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
otworz manuala i zobacz co jak sie nazywa przeciez masz zdjecia w tym temacie.
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com