Witam ma moze ktos namiary na jakis sklep z tloczkami do crx oczywiscie ED9 na tyl. Ewentualnie czy pasuja od jakiegos civic'a. I jescze cos moze Wy macie jakies oczywiscie nowe i pasujace do mnie tloczki. POzdrawiam
bylo juz na forum,pasuja z jakiegos opla i chyba daewoo,wyciagnij i do sklepu cos zalatwia,wiem ze z opla jest trooche krotszy,ale srednica pasuje a to jest wazne.
Ale zadnych problemow nie ma? Moj kolega ma np kadetta gsi i nie ma on na bank recznego na tarczy tylko dodatkowy beben. Dzieki za info bede szukal bo oryginlu do CRX nie maja w moim miescie. I jezeli jest krotszy to nie bedzie problemow z np wypadaniem tloczka. Moze zna ktos dobry sposob na zalozenie gumek tych co oslaniaja czesc tloczka ktora juz wyszla z zacisku. Dzieki i pozdrawiam.
poszukaj gdzies na forum bylo,juz o zaciskach itp.a chodzi ci o oslone tloczka czy uszczelniacz w tloczku,?????????bo jesli chodzi ci o sama oslonke,to one jest chyba na jeden raz ,klejona fabrycznie,jak ja zerwales to musisz kupic nowa,wszystko wyczyscic[bo tam zawsze jakas ziemia itp]i zalozyc na nowo,a jesli chodzi ci o uszczelniacz to nasmaruj ja np olejem jadalnym[ja robie to zwyklym,ale zaraz mi ktos wytknie ze zwykly zje gume,he],i powoli az wskoczy. jak co daj znac na gg.