Co z Fotelikiem?
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

G@JOR

przez G@JOR » 2006-12-15, 23:56

jak było jedno dziecko jest Ok bo siedzi za pasażerem z drugim gdzieś do 1,5 roku tez nie ma problemu ale puzniej już jest bo nie może nuzek wyprostować a co do wózka to zależy jaki duży generalnie rzecz birorac my jeździliśmy ja żona i 2 dzieci na wakacje nad morze i wszystko weszło
Filmy z Zlotów.
Świebodzin 2005 Gorzów Wlkp 2005

baku
Forumowicz

przez baku » 2006-12-16, 00:31

oszczedna masz zone ;] moja dziewczyna sama zajela prawie caly bagaznik Civica 5d ;]

Pieniu
Forumowicz

przez Pieniu » 2006-12-16, 02:44

wlasnie nie, w styczniu bede mial core wiec obliczenia sa wstepne...

[ Dodano: Sob Gru 16, 2006 2:38 pm ]
heh na wakacje to wiecie niektore przeciez wychodzily z hakiem to przyczepke mozna zabrac :P ale nie, tak serio.... widze ze nie ma tragedi na taka seridnia podroz ale na dluzsza mete kiepsko.. ale jakbyscie mieli jeszcze jakies uwagi badz pomysly to piszcie :D zawsze kazda wypowiedz sie przyda :D:D
HONDA, POWER OF DREAMS, CRX-CHWALA JAPONSKIM INZYNIEROM.

glanu
Forumowicz

przez glanu » 2006-12-17, 14:20

jak czytam te posty to mnie :rotfl2: ktory to z udzielajacych sie ma dzieciaka i jakies pojecie ??
spece i teoretycy wiec dla waszej informacji
DA SIE JEZDZIC Z FOTELIKIEM
dowod
widzieli ludzie na zywo "zlot w szczyrku"
drugi to rodzinne wakacje kolobrzeg 2006 zona dziecko i masa bagazu kto ma baby ten wie ile trzeba zabrac ze soba dupereli ,zrobilem 560 km x2 i bylo super zero powodow do nazekania

jak czytam bzdury ze 'sprzedaje bo rodzina' to zawsze sie smieje dla mnie to z seri :
sprzedam czolg od pierwszego wlasciciela garazowny,maly przebieg, nie palone, uzytkowany przez kobiete :rotfl:

kariera mojego syna zaczela sie od zlotu :D ze szpitala wrocil crx :) pierwsza fura jaka jechal i jaka rozpoznawal pozniej pokazujac paluchem krzyczac przy tym "autko" :rotfl:
wozek- jaki problem u mnie chyba jak wszedzie jest 8 producentow pojechalem crx i kupilem gleboki wozek taki ze po zlozeniu pasowal jak ulal do bagaznika jeszcze kilka zgrzewek browaru wchodzi :ok:
pozniej kupuje sie lekki typu parasolka to miejsca jest juz w pyte

fotelik zaden problem pierwszy kupujesz typu kolyska taki z raczka i zregoly jezdzi bokiem maluch z tylu z zona bo nan stop zona ma go na oku jak juz naabize wagi ok 9 kilo to nalezy tylko kupowac taki fotelik ktory ma pasy bo jak wiadomo crx z tylu ma pasy biodrowe wiec przypina sie fotelik a dzieciak jezdzi w pasach ktore sa w foteliku zgodnie z przepisami i bezpiecznie
przyklad moj
Obrazek
jak cos jescz enie wiesz to pytaj i pzdr

Poprzednia strona