xi0nc napisał(a): jakby Wawa wpadla tam na spota to pozamiatalaby wszystkie te BedzieszMoglWyprzedzac - kombajny
a jak sie ma turbo do M5? bo obiecałem koledze że go wciagne na wiosne
APOL napisał(a):xi0nc napisał(a): jakby Wawa wpadla tam na spota to pozamiatalaby wszystkie te BedzieszMoglWyprzedzac - kombajny
a jak sie ma turbo do M5? bo obiecałem koledze że go wciagne na wiosne

czingis napisał(a):Małe OT z mojej strony:
shark84 napisał/a:
z tylu malo miejsca.
a gdzie z tyłu jest miejsce w CRX'ie? ja jakoś go jeszcze nie zauważyłem...
na miejsce babka narzekala dziadek nic nie mowil bylo ciasno ale nie tragicznie dalo sie wytrzymac
.a najlepsze bylo jak dziadka zaczepiali znajomi i dziadek zachwal crx-a

V.i.P. napisał(a):cieknie woda, z tyłu ciotki nie przewieziesz
ciastosz napisał(a):CO do Prelude, to juz taka gadanina o ustawianiu laptopem - co to byl za silnik itp...bo jesli bylby to sprawny 2,2 to ciezko, bardzo ciezko by bylo 328..a jesli grzebana, to naprawde nie byloby o czym mowic...

dominik216 napisał(a):No własnie to jest dłubniete 2,2 V generacja coś ok 220 PS a i kierownik glapami karmiony nie jest![]()
To 328 to nie jest taka bułka z masłam..

V.i.P. napisał(a):Ale nie zapominaj, że w czasach 88-92 czyli tak jak produkowali CRX'a, BMW produkowało BMW E30 a nie E36A i tak Honda jest lepsza

i prosze cie nie pisz takich basni
(( byli tacy w Zielonej Górze na tej słynnej kilometrowej prostej i powiem tyle że 160 konny CRX wybebeszony został wycięty, srebrna Preluda również z laptopem na którym wprowadzało się mape wtrysku, bodajże o której gadaliście wcześniej. S2000 nie zbarakło ale tutaj właściciel nie umiał ewidentnie jeździć.)) 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości