Takim użytkownikom jak ty dawałbym ostrzeżenie na wstępie...Durna nazwa postu, treść postu jeszcze gorsza...Skonczyłeś jakaś szkołe czy nie ? Nie potrafisz napisać sensownie jednego zdania ?
Bożeeeee....
odpowiadajac na twoje pytanie - cieknie stamtąd skąd jest nieszczelne
zadowolony ?
to tak mam Gen 1 i zauwazyłem jak cieknie mi olej kolo miski olejowej i troche poci sie kolo pokrywy zaworow ale to uszczelka i zmieniłem ja ale olej dalej leci i nieweim zkad dokladnie niemoge okreslic
jesli chodzi o dol silnika to moze ciec uszczelka miski ,uszczelnienie walu od strony skrzyni lub rozrzadu ,jesli chodzi o gore to uszczelka pokrywy zaworow lub oringi na walkach od strony aparatu zapl. lub od strony rozrzadu albo wszystko naraz pzdr.
filtr oleju czujnik cisnienia i to cos co jest obok nie go w czym gromadzi sie olej albo poprostu z korka leci
przyznaj sie lepiej czy ostatnio albo od kiedy leci przydzwoniles miska w jakis kamien czy kraweznik...
a najlepiej zajzyj sam pod fure i powiedz skad elci a jak nie jestes w stanie to jedz do byle mechanika on zajzy i powie co leci itd postawi diagnoze a to nic nie kosztuje... i tak sam nie ogarniasz tematu wiec bedziesz musial do mecha jechac.
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior