Najlepiej fotki
Najlepiej fotkikubar napisał(a):tak jest im dłuższy kabel tym większy przekruj sie stosuje a dobry kabel nowy długi do kufra wgranicach 50-60 zł metr
pamiętaj ze potrzebujesz 2 takie kable wiec no nieiwem 6 m w sumie a to nawet przy 20zł robi jakąś kase ja używałem 15 mm i nieraz sie gzał a był metrowy ale silnik 2,0 kupowałem to jakiś czas temu więc ceny mogły spaść ale dobry kaber będzie kosztowaćZiG HRC napisał(a):kubar napisał(a):tak jest im dłuższy kabel tym większy przekruj sie stosuje a dobry kabel nowy długi do kufra wgranicach 50-60 zł metr
To chyba ze zlota ten kabel ...albo jakis dla audiofila![]()
W zupelnosc starcza taki 9mm srednicy (bez izolacji) i on kosztuje 18zl/mb. 13mm kabel juz naprawde sporo wazy i taki kosztuje 27zl/mb . Taki kabel mozna kupic w sklepie z czesciami do ciezarowek.

QowaX napisał(a):zdura totalna bzdura !!
Pirat napisał(a): fotki dorzuce później

mase powinno sie podać silnikowi i karoserji jesli nie to mogą być problemy z rozrusznikiem bo on pobiera naj więcej u mnie masa tylko do karoserji nie dała radyPirat napisał(a):ja mam aku w bagarzniku, bo nie mieści sie pod machą, kabelek jest założony 35 mm bo cieńszy sie grzał przy odpalaniu fury, jednak jest to obciązenie, i ciągnie sie tylko jeden przewód a nie dwa w ramach ścisłości, tylko "+" mase łapiesz do karoseri i szafa gra!!!! A fotki dorzuce później

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości