Najlepiej do "Uwaga Pirat"

ale wiem ze duzo osob posiada rozne materialy z naszych spotkan/zlotow/zawodow wiec,nie palujcie sie przy nich sami w domu
tylko ogarnijcie je i dostarczcie mi
jestem chetny do stworzenia kolejnych filmikow

pooshkin napisał(a):aha troche sie rozbestwilemale wiem ze duzo osob posiada rozne materialy z naszych spotkan/zlotow/zawodow wiec,nie palujcie sie przy nich sami w domu
tylko ogarnijcie je i dostarczcie mi
jestem chetny do stworzenia kolejnych filmikow
![]()
, ........ swoją drogą to thx za filmik, miło było popatrzeć
z drugiej czesci materialu..dla chetnych podam link na gg/pw
Tomecki napisał(a):teledysk wedlug mnie ma pokazywac samo piekno ceerek a nie tylko foty i wyscigi ja pracuje nad tym od tamtego roku i i tak brak mi materialu!Bez urazy ale dla mni to jest kolejny filmik z podkladem muzycznym
po trzecie my nie spotykamy sie zeby stac i palowac sie patrzac na nasze auta...
co do filmu ktory widziales to jest on z zawodow wiec czego sie spodziewales??Tomecki napisał(a):Czego tak sie pooskin bulwersujesz napisalem ze jest to filmik z podkladem muzycznym a nie teledysk.Jako filmik jest ok. ale teledysku z niego raczej nie bedzie.Poza tym nie napomknalem nic o tym ze macie stac i sie palowac a ty sapiesz jakbym Ci na Honde walcem najechal.Szacuneczek czarny bracie
chcesz im doradzić to napisz coś konstruktywnego a nie tylko jedziesz po ich video

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości