sluchajcie po ostatnim zlocie który zorganizowalismy w mragowie cos sie stalo z moim rexem.tzn stanąłem z korrado g60(objechalem:).Za drugim podejsciem jak juz wracalem czulem jakies szarpniecia.pedal sprzegla podszedl mi do góry gdzies o 3 cm.na drugi dzien stracilem wogle biegitznaczy wzucalem bieg a samochód stal w miejscu.mechanicy nie maja narazie czasu dopiero za tydzien ale ja nie bardzo chce czekac wiec pytam co moze byc to moze sam ogarne sprawe...honde mam od miesiaca wiec jestem zielony,bo mialem mazde mx3 ale to jednak nie to samo wiec jezeli ktos wie co moze byc....
Ostatnio edytowano 2006-11-29, 15:16 przez M.J_MwO-Crx, łącznie edytowano 1 raz
"nie zatrzymój młodych wilków,bo jest ich coraz mniej...."
jak pedał poszedł do góry?? troche to dziwne może linka sie w jakis sposób (nie wiem w jaki) tak naprezylą że wysprzegla ci cały naped i na każdym biegu auto możesz gazowac i nic nie ejdzioe sprawdź linke może trzeba ja tlyko poluzowac a jak nie to cos siadło
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
jak smierdzi to znaczy ze spaliles tarcze sprzegla, ale przeciez jak by tarcza sie zjarala to pedal by nie poszedl w gore, czy sie myle?? ja bym stawial na docisk ze piardl a przy okazji jara tarcze, ale moge sie mylic
powiedz mi czy znasz kogos kto ma dojscie do czesci do rexa z 91r
[ Dodano: Sro Lis 29, 2006 7:59 pm ] chodzi mi o te tarcze lub docisk.musze zajzec co poszlo,bo tak moge sobie pofadac,jestem wdzieczny ze pomogles mi....
"nie zatrzymój młodych wilków,bo jest ich coraz mniej...."
a ja tez stawiem na tarcze, docisk pewnie pracuje tylko sprężynki w tarczy też powiedziały papa - spoko to nie jakieś mega koszty +
[ Dodano: Czw Lis 30, 2006 12:52 am ] a to ze poszło w gór e to pewnie to ze ząbki co trzymają tarcze się wytargały i masz większy opór przy do ciskani tarczy a czy przy wolnym ruszaniu (tak 1300 obr/min) z powolnym puszczaniu sprzęgła nie słucha takiego klekotu?