jak w temacie potzrbuje ORYGINALNĄ naklejke "1.6 16i" tą z tylnego zderzaka , malowałem fure i nie mam a chce sobie przykleić i dokleić jeszcze czerwone "T"
yhym z naklejka nie jest problem sam sie nad tym zastanawialem wzcesniej, tylko tak o ile kroj bedzie taki sam i czcionka to beda to oddzielne literki i cyferki a nie tak jak w oryginalne jednolita naklejka z przezroczystym wypelnieniem- dlatego tez odszedlem od tego pomyslu
[ Dodano: Nie Lis 26, 2006 9:16 pm ] no ale mozna wrocic i mam mozliwosc zrobienia tego
[ Dodano: Nie Lis 26, 2006 9:24 pm ] aha dodam jeszcze ze jezeli by ktos chcial i zdecydowal sie na to to potrzebuje projekt takiej naklejki w corelu i nie bedzie problemu zrobic, zdjecie tego jest w moim podpisie takze latwo pojdzie, mialby ktos chwilke czasu zeby to odwzorowac i dodac jeszcze literke T ?
no dobrze byloby bo kurde bylem atomek przekonany ze masz taka wlepe...
i wlasnie... przydalaby sie cala wplepka bo samo T.. troskzu za daleko wystaje pozatym bedzie 1,6i-16t... co to te 16T ?:)
nic to moze jesszcze dzis ogarne projekcik ale chyba niestety nie... ide spac po la grande diskoteka
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior
MUSI koniecznie być 1.6i 16(w koloże najlepiej czarnym) i czerwone T (wielka litera i musi być czerwona to ma być widać że to turbocharger) chłopaki dzieki za pomoc...
powiedzmy ze w nastepnym tygodniu mogly by byc, tylko ze kazda literka oddzielnie, kolor jaki sie chce no i 5zl sztuka takiej zabawy, ale to jeszcze nic pewnego..
dobra dzialamy w stolicy temat nagrany w firmie robiacej aerografem po samochodach i w piatek bedzie wiadomo za ile mozemy takie miec cale bez wycinanek i innych cyrkow.
no i dobra stanelo na tym ze pojade gdzies kolo foksal to zalatwic tylko musze wiedziec czy zatwierdzamy projekt bojak nie to dawajcie zmiany... mi to T tez srednio do 16 pasuje ale zwisa mi to jak kilo kitu kolo nosa