jakies spory bo ten czy tamten jezdzi innym to głupota jak dlamnie
ostatnio podjechałem beemką znajomego na myjke i spotkałem myche z forum, koleś mnie nie poznał, ide z nim gadać a on mi puzniej mówi >>a myslałem najpierw ze jakies cwaniaczki przyjechały beemką, i przychodzą poświrować
dla mnie bmw tez ma to coś ale wole honde i takie rajcowanie sie bo to honda a to bmw jest bez troche %$#@% 
Mailo napisał(a):zróbcie znaczki BMW i jak H leje na nie

u mnie kojaży się bmw (nie chce nikogo obrazic) z PEDAŁAMI powagai podrywanie blachar

nie mniej chłopaki co wy się buntujecie i co tu porównywać... nasze skromne 1.6 z 4.2 litra ??
ej no sorki, ale to trochę nie ta klasa, może wystawić by gościowi NSX-a ?? Nie mniej nie ulega wątpliwości BMW nawet nie ma co porównywać do Hondy... sorki, ale BMW to klasa niżej jak dla mnie to POLONEZ w lepszym wydaniu
i dalej podtrzymuje - e24 bym przygarnął !! 
bedo napisał(a):No to z pedałami czy z podrywaczami blachar? Bo to istotna różnica? Chyba że chodzi Ci o podrywaczy blacharzy
bardzo chodliwe
ps z takim e30 2,5litra to mysle ze kazde zdrowe ed9 sobie poradzi 
dominik216 napisał(a):Mhmmm..ja juz wciagnąłem jedno 328..nie było łatwo,ale dałem rade co prawda na 16"..teraz mam 14"..myślę jednak ,że delikatna "kuracja odchudzająca" powinna pomóc![]()
Ja już im k***a pokaże![]()
Nie bedzie Niemiec pluł nam w twarz..jeśli jednak to nie pomoze to termin montażu turbo przesunie się na przyszły m-c..a nie tak jak to było wcześniej zaplanowane na wiosne..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości