Pirat napisał(a):ja to jestem jednak za założeniem magnetyzera na rure do klopa, klocek szybciej przeleci
agent_lol napisał(a):bo ludziska myślą ,ze w jakims Gt maksor dał sponsorowany materiał i napisali ze super magnetyzer za 250 pl-a daje im całego konia - to lepiej niech jada na shell'a i zatankują sobie vpowera co juz jest bardziej sensowne niz megnezyteriusz jakiś![]()
Rafalcrx napisał(a):Kiedys tak na fotum nie bylo, kolega zapytal konkretnie czy ktos uzytkowal magnetyzer Maksor, a 90% odpowiedzi to jakies szydercze poglady. Ludzie, jest fajny post w dziale Towarzyski o tym co tutaj sie dzieje. Kiedys tak nie bylo. Pojawilo sie duzo nowych ludzi ktorzy z zalozenia traktuja to forum jako miejsce do swoich srednio inteligentnych wywodow. Jak ktos chce poszydzic, sprawdzic sie czy jest smieszny niech sobie pobuszuje po Humorze a nie tutaj. Wkurwia mnie to coraz bardziej. To juz nie paczka pasjonatow Hondy CRX tylko zlepek ludzi dla ktorych co post co musi byc szydera i glupkowate wypowiedzi. Stara gwardie i tych ktorzy tutaj sa naprawde dla pasji przepraszam za te slowa, reszta niech sobie znajdzie inne forum bo tylko smieca to.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości