lko gdzie..
....teraz są dwie... ED9 i del sol...obie czarne....obie piekne...obie szybkie..

Mumek22 napisał(a):Elaith..to co piszesz to brzmi całkiem całkiem myslę ze tu zaczne szukać..dzieki za podpowiedż i innym tez..![]()
[ Dodano: Nie Lis 19, 2006 12:30 am ]
M!R@S...jak moż łożysko stukać?łożysko raczej szumi, jak jest na wykończeniu, a ja mam stuk przy puszczeniu sprzegła na kazdym biegu nawet na 5, a jak zaczynam np. puszczać sprzegło szybko i wciskać(tak na przemian na biegu),to mi szarpie całym przodem, jakby faktycznie buł gdzieś luz tylko gdzie..
[ Dodano: Nie Lis 19, 2006 12:33 am ]
..nieważne jakie obroty, zależy to od szybkości puszczenia sprzęgła
pozdro
ateem napisał(a):a sa tam sprazynki? bo ja u siebie w crx`ie wydzialem ze nie ma sprezynek w tarczy sprzeglowej, sa za to w tym miejscu jakby koraliki ceramiczne. ale mi nic nie puka przy zmianie biegow.
i watpie zeby to bylo sprzeglo.. wymien najpierw przeguby (mniejszy koszt) potem sprawdz poduszki i na koncu sprzeglo.. oczywiscie sprawdz na podnosniku czy masz luz na drążkach
I nie pakuj sie jak narazie w wymiane sprzegla bo moze to byc bez sensu a w zime i tak je pewnie przyjarasz jak wpadniesz na lodowisko i bedziesz szalal
zima fajna pora. crką bez rekawa sie smiga 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości