Wdłóg mnie to raczej nie Ponieważ już zadużo czasu mineło od wyprodukowanego ostatniego
modelu kturym był Del Sock :twisted: Nove modele wychodzą zaraz gdy
wszystkie dotychczas produkowane auta zostaną sprzedane lub w duzym stopniu spadnie jej sprzedasz:
Tak jak w przypadku Golfa IV :arrow: na obecną V
A crx juz spewnoscią wszystkie egzemplaze zostaly wyprzedane i co nadal nic a dużo już latek mineło :oops:
Ale zawsze bede wieżyć
[center][glow=blue]Pozdrawia WALLY czytaj: Łoli :-] [you] hello Witam na stronie CRX INFO [/glow][/center]
A produkcję Forda Capri już dawno zaprzestano, a podobno ma niedlugo wyjść następca :idea: . Że dawno zaprzestano produkcji to nie znaczy zaraz że nie będzie produkowany. Teraz taki powrót do przeszłości jest bardzo modny :wink: .
Jestem na tak, bo jestem optymistą i myślę, że będzie ładny :wink:
takie przerwy w produkcji poszczegolnych generacji aut w historii motoryzacji miały miejsce. dla przykladu Fiat Panda - prawie 15 lat ciszy miedzy produkcja generacji 1szej a drugiej Pewnie kiedys wyjdzie crx 4gen.....ale bedzie to nie crxowy samochod, tzn zrobią podobny błąd co przy civicu najnowszej gen czyli zupelnie inny kształt bryły niz poprzednie wersje - samochod straci swoj crxowy charakter.
no wiem o tym
ale to samo moze byc z crxem 4gen. ze zmienia sie trendy stylistyczne za te 5 lat i od delsola oraz IIgen to on sie bedzie znacznie roznił. To miałem na mysli, dlatego za przyklad podałem pande. Choc z nia to były troche jaja, pierwotnie nazwa 2gen pandy miała byc "ginco"
No ale to nie tylko Panda miała zastój paru lat miedzy produkcja poszczegolnych generacji.
przypomniała mi sie MULTIPLA. Pierwsza jej generacja wyszła w latach 30stych a ta smieszna dziwna co wyszła pod koniec 90tych to tak naprawde 2gen, a ta najnowsza to III gen :wink:
Poszukac dobrze, to w historii motoryzacji znajdzie sie takich aut troche
200KM to w 2007 r przecietniak, juz teraz 1.9TD np silnik w Vectrze bedzie mial 215KM
takze mysle ze powinni sie wziasc i wymyslec cos extra silnik np jak w S2000