Zakupilem to cacko jakies 4 dni temu jestem bardzo zadowolony choc martwa mnie 2 sparawy po pierwsze jak wylacze silnik po jakims czasie cos burczy co jakies 20 sekud nie wiem co to jest czy tak ma byc a druga sprawa to jak smigam na 4 biegu i doloze gazu obroty ida w gure a autko nie przyspiesza czy jest to mozlewe trzeba sprzeglo podciagac na lince prosze pomóżcie!!!!Pozdrawiam wszystkich
[ Dodano: Nie Lis 19, 2006 7:47 pm ] A czy podciagniecie sprzegla nie wystarczy??? bo łapie u samej góry
[ Dodano: Nie Lis 19, 2006 8:41 pm ] a co do tej pompy to jak silnik ostygnie po jakims czasie juz nic nie buczy i dlaczego tak sie dzieje i jakie moga byc tego konsekwecje
a wiec buczenie to przypomina dzwikiem wysuwajaca sie antene samochodowa i jest tylko wtedy gdy silnik jest goracy po jakiejs godzinie juz nic sie nie dzieje!!!
[ Dodano: Nie Lis 19, 2006 11:15 pm ] trwa on jakies 5 sekund i jest inny niz dzwiek pompy paliwa
Na bank pompa paliwa tylko czy taki dzwiek masz tak smao jak przekrecisz kluczyk??? bo jesli tka to luzik a jesli nie to cos z pompa:)
[ Dodano: Pon Lis 20, 2006 6:30 am ] nie masz problemu z paleniem tej fury?? bo jesli slychac ten dzwiek to znaczy ze pompa pracuje?? okres miejsce tego dzwieku w samochodzie:)
Pali idealnie mozna powiedziec ze na dotyk nie ma skokow na obrotach jest wszystko ok!! a jak kluczyk przekrece to slychac pompke a to jest inny dzwiek!!! i jakby spod auta dzwiek dochodzi na poczatku myslalem ze jak goracy jest to cos sie domyka albo cos!!!