witam wszystkich!!!
posiadam ceerke od ponad pol roku i czekam na jakis zjazd bo ani razu do tej pory nie udalo mi sie wybrac moze na wiosne na rozpoczecie sezonu.
pozdrowienia
czaro olsztyn
MIłOść!!!!
Jak dobra dziewczyna
szybka
zgrabna
i jak nia jeżdżę to wszyscy sie ogladają!!!
Witam wszystkich
Od dawna jestem milosnikiem Hondy. Do tej pory jezdzilem Civicami. Obecnie ujezdzam Accorda i CBRke. Zamierzam przesiasc sie z duzej limuzyny na cos malego i szybkiego. Wybor padl na CRX. Tylko nie wiem czy nie bede zawiedziony przesiadajac sie do auta nizszej klasy. Ide poczytac forum zeby zdobyc jak najwiecej informacji na temat CRXow. Pozdro
SUPERBIKES RULEZZ
Wacovip
przez Wacovip » 2006-12-12, 00:40
Witam wszystkich jestem oczywiscie nowy niestety nie mam jeszcze samochodu w którym sie zakochałem ale to jest juz tylko kwestia czasu a moja wybranka jest HONDA CRX DEL SOL pozdrawiam wszystkich i mysle ze moge na was liczyc w wyborze del solki
Witam wszystkich!
Forum odwiedzam od dłuższego czasu, jednak dopiero teraz zdecydowałem się przywitać. To z racji tego, że moje ukochane do tej pory Audi 100 - mój rocznik, zdecydowanie postanowiło odejść na emeryturę, a co za tym idzie będzie coś nowego. Wybór oczywisty - CRX!
Wiedziałem, że o czymś zapomnę!
Czy odwiedza to forum ktoś z Jeleniej Góry, bądź okolic, bo widziałem jedną czy dwie CR-ki na lokalnych blachach i ciekaw jestem.
Pozdro!