Witam pisze z prosba o pomoc potrzebuje reperaturki tylko tu własnie pytanie czy przednich czy tylnich błotników???Poszezam nadkola przód jest idealnie problem jest z tyłem mianowicie po wyciagnięciu rantów z błotników okazuje się ze nic z nich nie bedzie bo sa skorodowane i co tu zrobić???Jedyny ratunek to wspować reperaturki tylko pytanie czy z tylnich czy z przednich błotników tak zeby to miało rece i nogi.Prosze o pomoc i o informacje gdzie takie reperaturki moge dostać
szarik ma z golfa... pisal, ze nawet duzo roboty nie ma, a wyszlo mu to bardzo ladnie jak cos to jego pytaj bo do crxa to chyab nie ma, a przynajmniej ciezko...
Troche kanciato, ale ogólnie na +. Powiedz jak rozwiązałes problem zderzaków, bo przecież do szerszych nadkoli muszą być szersze zderzaki. Próg też robiłeś nowy? Ile Cie to wyniosło? Pozdrawiam
niewiem po co robic takie nadkola i chowac kola kola,albo poszezyc i wstawic jakeis szerokie kapcie albo wogule nierobic ale sa gusta i guscici dla manie to kicha
Mi się poszerzenia podobają i też mam zamiar zrobić. Może i auto będzie lekko zmulone, ale CRX i tak sam w sobie jest szybki więc nie ma tragedii. A jak się ładnie zrobi to nawet młodziej wygląda