tabliczke zastępczą wydaje sie jesli tabliczka fabryczna zagineła lub jest nie czytelna nie spotkałem sie zeby dobra tabliczke ktoś zastępował bo zastępcza musi mieć te same dane co orginał dlamnie nie logiczneV.i.P. napisał(a):Wotam, wczoraj spotkałem się z takim czymś a chciałem kupić CRX'a. Tabliczka znamionowa na karoserii była "skreślona" i w ramę ( obok reflektora od strony kierowcy ) była wklejona "Tabliczka Znamionowa Zastępcza). Jak się spytałem faceta o co chodzi, to mi pokazał papierek " Decyzja" i coś tam pieczątka starosty czy kogoś i nie wiedziałem total co mam zrobić - pierwszy raz na oczy takie coś widziałem. Ktoś coś poradzi/wie o takim czymś? Z góry dzięki za pmoc. Pozdrawiam

jedź do diagnosty i on to oceni niech da decyzje na piśmie i będziesz miał pewność w miare ze jest wszystko OKV.i.P. napisał(a):Tyle, że tabliczka znam. zaczyna się JHM ... a zastępcza zaczyna się tak jak rejestracja czyli np ZS00987 blablabla. CZyli mam rozumieć że auto nie było bite ze aż nie bylo maski, ani to nie jest żaden przekręt? Wiadomo ile znaków musi mieć taka tabliczka? Żebym się nie naciął czasem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość