ile kosztuje regeneracja felg??
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

kubar
Forumowicz

przez kubar » 2006-10-24, 20:17

michal crx krak napisał(a):noo oczywiscie ze trzeba zmatowic :) inaczej odpadnie jak kazdy lakier ,nigdy tego nie probowalem stad moja sugestia ;) napewno da rade tylko nie wiem jak to bedzie wygladac ,klar oczywiscie spolerowac ;)
ale jak smatujesz aluminium to będzie poprostu matowe więc co to za biznes?
zawsze szybki i czasem wściekły

Bastek
Forumowicz

przez Bastek » 2006-10-24, 23:57

kubar napisał(a):
Bastek napisał(a):
kubar napisał(a): tylko efekt nie trwały

no co Ty mówisz, ja moich przez cały ten sezon nie mialem sciągnietych i nie był poprawiany poler tylko co 1-1,5 miesiąca przelatywałem je pasta i teraz wygladają identycznie jak na początku. Niestety o poler trzeba dbać 8)
no spoko a 1 rok to trwały efekt mimo że przecierasz szmatką? :nieok: wiesz ludzie przyjeżdzali do mnei np po paru dniach bo pojechali na myjnie i ciul popsikali im kfasem i matowe sie robią tak samo jak byś zimom śmiagł też nie przeżyje polerka napewno trwalszy efekt to lakierowanie na srebrno powiedzmy ale efekt mizerny ;)

a widziałeś jakiegoś idiote co przez zime będzie jeździł na felgach w polerze? Bo ja jeszcze nie, to samo się tyczy myjni. O poler trzeba dbać samemu a nie jeździć na myjnie automatyczne, to jest zabójstwo dla takiej felgi. Najprościej wypiaskować, pomalować i jeździć :razz:
Fotografia ślubna, reportażowa i motoryzacyjna
www.sm-foto.pl

kubar
Forumowicz

przez kubar » 2006-10-25, 09:43

Bastek napisał(a):
kubar napisał(a):
Bastek napisał(a):
kubar napisał(a): tylko efekt nie trwały

no co Ty mówisz, ja moich przez cały ten sezon nie mialem sciągnietych i nie był poprawiany poler tylko co 1-1,5 miesiąca przelatywałem je pasta i teraz wygladają identycznie jak na początku. Niestety o poler trzeba dbać 8)
no spoko a 1 rok to trwały efekt mimo że przecierasz szmatką? :nieok: wiesz ludzie przyjeżdzali do mnei np po paru dniach bo pojechali na myjnie i ciul popsikali im kfasem i matowe sie robią tak samo jak byś zimom śmiagł też nie przeżyje polerka napewno trwalszy efekt to lakierowanie na srebrno powiedzmy ale efekt mizerny ;)

a widziałeś jakiegoś idiote co przez zime będzie jeździł na felgach w polerze? Bo ja jeszcze nie, to samo się tyczy myjni. O poler trzeba dbać samemu a nie jeździć na myjnie automatyczne, to jest zabójstwo dla takiej felgi. Najprościej wypiaskować, pomalować i jeździć :razz:
wiesz dzażyło mi sie widzieć paru takich co w zime na polerce jadą ale tu chodzi o trwałość a na myjke nieraz musisz podjechac nmp jak jesteś w trasie to co 2 tyg fury nie umyjesz? :(
zawsze szybki i czasem wściekły

Poprzednia strona