Blokady sa zakładane w samochodach na rynek JDM wiecej jak 180 nie pojedziesz ale 120 to cos mi sie nie widzi .... da sie zdjac taka blokade bezproblemowo.
skrzynie moga byc takie same ale duza role odgrywa mechanizm roznicowy tio o ilosci zebow na kole zalezy jak tio pozniej przeklada sie na predkosc kiedys z kumplem tio sprawdzalismy w skrzynie renault mielismy dwie takie same(nie wiem czy numerem sie roznily nie pamietam-ale byly takie same ) i rozebralismy je i okalazo sie ze sa prawie takie same oprucz mechanizmu roznicowego byly w sumie takie same tylko roznily sie iloscia zebow na jednym bylo wiecej a na drugim mniej
Ostatnio edytowano 2006-10-19, 17:26 przez ljkc1, łącznie edytowano 2 razy
Kupiłem tego civica...jako tako chodzi;) co do tej predkosci boja sie do jakies 130,140...no nie ma takiego przyspieszenia..ale nie jest tak zle...zastanawia mnie jedna sprawa...jak sprawdzic czy jest to napewno silnik 1,5 a nie np 1,3???? przy okazji jesli ktos moze to niech mi poda linka do forum civic clubu:)
może być kiepski tłumik końcowy...
Właśnie zrobiliśmy przekładkę na mój stary tłumik z crx'a (znacznie głośniejszy niż ten z civica) i nie to auto...
Nie wiem czy ten stary był jakiś przytkany czy co...