Chciałbym was poinformować że nasze, a już raczej wasze grono sie pomniejsza. Niedawno sprzedałem mojego rexa. Myślę że nowy właściciel będzie dbał o niego tak samo jak ja i czerpał przyjemność z jazdy nim. Moje nowe auto to też Honda, ale Prelude Vgen. silnik 2.0, rocznik 1998. Może nie jet to samochód, który osiągi ma takie same ja CRX, ale ja postawiłem na komfort.
Nie wiem czy "pochwalił" się też Peys i Jaca, którzy tez już nieposiadają swoich wozów. (mam nadzieję że nie będą mieli mi tego za złe, że "pochwaliłem" się za nich)
Dzięki za wspólne spotkania. Było cool! Teraz PTP.
Pozdro i narka. Napewno spotkamy sie jeszcze na spotach HŚ.
jedyna preludka jaka mi się naprawde podoba !!! jak widze gdzieś na miescie V gen to .. ehh coś mnie skręca A jak w Katowicach na muchowcu stało dobre kila preludek V obok siebie to normalnie zawał na miejscu , bo IV gen już na mnie takiego wrażenia nie robi
A PTP to Prelude Team Polska - denerwuje mnie że ich forum jest całe czarne a paska przewijania to tam wogóle nie widać .. ogólnie mało czytelne forum a szkoda
Avia napisał(a):A PTP to Prelude Team Polska - denerwuje mnie że ich forum jest całe czarne a paska przewijania to tam wogóle nie widać .. ogólnie mało czytelne forum a szkoda
zmień sobie w prawym dolnym rogu Styl forum : na subsilver Jesli chodzi o kolor czarny to oczy wypadają po 5 minutach