Czy montował,ktoś spojler od ee8 do orginalnego ed9. Chodzi o to że po zdemontowaniu tego z ed9 od vtec'a nie pasuje,a nie chce mi sie wiercić w klapie nowch otworów i usuwaćtych starych.Więc może spojler do spojlera?
heh...ja mam obecnie spoiler na spoilerze...to jest oryginalna lotka, a na niej shogun. Dlaczego? Bo kiedy ściągnę " małą " lotkę z wozu to mocowanie shoguna ląduje na tylnej szybie. I co teraz? To ma byc od razu wieś?
INESSA napisał(a):I co teraz? To ma byc od razu wieś?
No to już zależy od jakości wykonania. pokaż jakieś fotki. Myślę że wg niektórych, w tym mnie - raczej wieś . Ale wiesz - opinie są jak dziura w d***e - każdy ma własną
Gdybym nawet chciała to zmienić...nie ma szans. Musiałabym mocowanie oryginalne SHOGUNA szlifować...zmniejszać...więc na czym by się trzymał taki wielgachny spoiler? Na farbie i kawałku szpachli? Tym razem nie jestem w stanie zrobic tak superowo. Nie mam fotek, ale wkleje jak tylko skończe tylny design.
mocowanie spoilera do szyby?Heh...tego jeszcze nie było W każdym razie..zrobie tak jak tylko uda mi się najlepiej. Niedługo biorę w łape pistolet z farbą, szpachle...oj będzie się działo. Najważniejsze żeby podobało się mnie...i było w miarę ( powtarzam w miarę ) funkcjonalne.Buziak
Nie zależy mi na żadnych skrzydłach na klapie.Mam okazje tanio dostać spojler od Vtec'a więc zapytałem czy ktoś ma dwa spojlery razem,bo nie zamierzam spawać,szpachlować i znowu dziurawić klapy.A ktoś kto ma chyba mało pojęcia na temat crxa każe mi go sprzedać.
INESSA napisał(a):mocowanie spoilera do szyby?Heh...tego jeszcze nie było
Oj było było - i to w wielu samochodach, nawet seryjnie. Ciężko mi to wytłumaczyć teraz - po prostu jak za mało jest miejsca w miejscu gdzie był seryjny spoiler, to możnaby też częściowo wykorzystać małą połać tylnej szyby przy miejscu na spoiler. Z resztą - ja nie mam tego zmartwienia, bo nie zamierzam sobie żadnych skrzydeł ani śmigieł zakładać . Pozdro - miłej i owocnej pracy