dzieki za pamiec o o mojej civie , sorki ze musiałem jechac ale czasem tak to bywa , bylo spoko, no i to ze poznałem kilku fanatyków crx , z zarazem spoko ludzi,
ja pośle fotki na meila wiśni ale dopiero wieczorem , mam nadzieje ze następnym razem bede do konca moją połówką crx-y bo widze ze wieczór był udany , :twisted:
chlopaki zazdrosze wam tego ze na slasku macie takich ludzi. u nas mniej CRX ale chce zorganizowac takie cos dla fanow Hondy. zobaczymy jak wyjdzie. jeszcze raz gratuluje spotkania bo wyszlo wam extra.
ja w koncu tez sie wypowiem : mi sie zlocik podobal w koncu poznalem ludzi i ich hondzie lekko sie spoznilem z kumplem ale ciesze sie ze zdazylem i chcialbym podziekowac koledze z Wodzislawia ktory nas podrzucil do Łazisk tak sie podkrecilem ze nie wiem czy dobrze pamietam jego nick ale sie jeszcze napewno z nim spotkam wiec luzzik :wink: ps 1:ci co jeszcze nie jechali niech sie przejada wrazenia bombowe :shock: ps 2:dedmike ja cie jeszcze i tak upije wiec sie nie martw :wink: