Tutaj mam pytanie do was ... znacie może jakieś sklepy bądz kogoś kto ma jakiś spoiler alu do sprzedania ?? długość to około 140cm. Proszę o linki do stron. Na allegro już patrzałem ale to jeszcze nie to czego szukam
kolega ma duzy spoiler na sprzedasz anie nie aluminiowy! jest to spoiler typu szogun czy jakos tak dosc niedostepny i mozna sie z nim dogadac. ceny nie znam zapytam i odpisze a foto przez gg pojdzie
Kiki pisałem że szukam ALUMINIOWEGO !. Spoilery jakie mnie interesują to w cenie 300zł ewentualnie 400zł jak fajny. Chodzi mi głównie o stylistyke samochodu. Niewiem jak wyglądają te spoilery z allegro dokładnie z MTUNING. ma ktoś może fotki ?
Ale wieś. Tymi spoilerami zniszczysz wszystko to, co w crkach jest wspaniałego. Nie psuj sobie samochodu, bo faktycznie na ulicy będą się za Tobą oglądali ( ale z innego powodu ).
szczerze ci powiem ze ten pierwszy jest ok, nie w moim guscie ale ok, a ten drugi to totalny szajs, taka sama lote ma lepek zamontowana w calibrze, z bliska to to wyglada jak by ktos robil ja od niechcenia, lepsza by dzieci w przedszkolu z plasteliny ulepily
no mi też sie bardziej ten pierwszy podoba, i chyba go wezme, bynajmniej ma gwarancje, regulacje itd. wiec moge se podpasować mniej więcej do samochodu aby to jakoś sie dopasowywało .