było ciekawie nie powiem respect dla vteca za zatrzaśnięcie;):) miło było zobaczyć ludzi których na codzień się czyta na forum:) sięjeszcze ustawimy:) Giker znowu zapomniałem czapki od Ciebie z auta:)
no wracałem ale potem vtec sięzatrasnoł i poszliśmy siedzieć do Ciebie a jak wysiadaliśmy to sięzamuliłem i zapomniałem dopiero jak jechaliśmy to się zorientowałem:) ale spoko:)
Dla mnie też było dobrze.Ciesze sie że przyjechało tyle autek ,myslałem że bedzie najwyżej 4. Fajne spotkanie ,mysle że gdy nie bedzie juz tak piździeć spotkamy sie na dłużej i gdzies sie przebujamy...
Było super jak zawsze w gronie CRX. Jazda w 7 ceerek na dwóch pasach , no i oczywiście nie mogło się obejsć bez przygód :lol: ( typu zatrzasniecie kluczykow) . Nawet CRX-WOJ się zjawił na spotkanie mimo że teraz ma już prelke - ciągnie go jeszcze do ceerek
no panowie...jak patrze na foty to mi szkoda ze jeszcze nie mam ceerki i ze tak daleko mieszkam....ale mam nadzieje ze kiedys przezyjemy jakis wspolny zlocik bede czekal...
ps. nie smiejcie sie z Vteca...kazdemu sie moze zdazyc :wink: