http://i6.ebayimg.com/01/i/08/72/77/ed_1.JPG
jak sa róznice to dajcie info jak można odróżnić z zewnątrz te wersje
wbij sobie do glowki ze pisze sie RÓŻnice od RÓŻY/ MERFI
oasisliam napisał(a):dlaczego kolega Rudzinski - nie ma z tylu tarcz tylko bebny???
kubar napisał(a):czyli łonczone szkła były jeszcze w jakichś innych modelach niż SiR?
to jak można jeszcze rozpoznać SiR-a? muszą być przecież jakieś rużnice na zewnątrz?rudzinski napisał(a):oasisliam napisał(a):dlaczego kolega Rudzinski - nie ma z tylu tarcz tylko bebny???
ja mam tarcze ale swapowane z ITR DC2 259mm
kubar napisał(a):czyli łonczone szkła były jeszcze w jakichś innych modelach niż SiR?
wszystkie modele wychodzace na japonie mialy takie lampy

wiesz ostatnio licytowałem SiR-a z 93 bez elektrycznego dachy za 780funtów poszedł co daje kase umnie na placu 5500zł to za tyle nie kupie VTI w polsce daltego szukam SiR-a bo jest tego w angli mnustwo już bym go miał ale na 4 sek przed końcem aukcji koleś mnie znów przelicytował o 10 f co daje 60złrudzinski napisał(a):niekoniecznie z tym ze powiedz mi kto tu z forum widzialem del Sol SiR? ja mysle ze nikt. pamietam ze ktos kiedys chyba w angli wyczail 2 gen SiR i to wszystko.
powiedz mi tak szczerze... czy myslisz powaznie nad znalezieniem tego auta w celu zakupu?
ale niezawsze sprzedający piszą czy to SiR czy nie dlatego chce wiedzieć co warto licytować

nie nigdy nie byłem nawet w angli mieszkam w Częstochowie i tu mi dobrze a z Angli tylko kupuje fury ewentualnie jakies pierdołyrudzinski napisał(a):rozumiem ze jestes w UK na stale?
no i może własnie takiego SiR-a bym łyknoł
z racji tego ze siedze mocno w VW przekąłdałem już angliki i w VW to banalne pare godz roboty jak wiesz o co biega a w de sa ceny kosmiczne z tego co oglądałem w ostateczności kupie SiR i przełoże wszystko co pasuje do innego typu esiThomson napisał(a):hmmm chyab na Twoim miejscu poszukalbym cos w de, jakiegos VTI, przekladka z prawej na lewa na pewno nie bedzie latwa i na pewno kosztowna... jesli w ogole ktos sie podejmie tego...
ale nie o to chodzi chodzi jak wyczaic na fotach czy to jest SiR czy nie?Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość