szolmen.musiales byc ladnie wciety skoro zgubiles czapke i szalik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: crxmen.gdzie jedziesz na narty???moze tez bym sie wybral :mrgreen:
a moze panowie przesuniemy to na sobote wieczor???bysmy pobalowali do bialego rana.kazdy by wzial ze soba swoja panienke i imprezka fajna by byla.co wy na to???
no to bez panienek.zrobic zrzute na paliwko(bo napewno w autku bedzie wiecej niz 2 osoby) i pojezdzic furami po jakis ciekawych miejscach.ja sie pisze.nawet teraz w weekend bedzie naplyw gotowki. aha. moge pozyczyc moje car audio komus z kim bede jezdzil.wzmacniacz,tuba i radyjko. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na chwile obecną jest ustalona niedziela o 16 chyba, że więcej ludzi się pisze na nocne balety to i ja chętnie się dołączę - ze mną jak z dzieckiem - za rączkę i na piwo
Kaspol to przyjade po ten sprzet a jak sie sprawdzi to zabiore Cie na spotkanie (żartuje -dawaj gg to sie dogadamy) Ja chyba w piątek jade do Krakowa i wróce na spotkanie do Mikołowa.Musze odpoczać a Kraków to pyszne miejsce hih.
Ale spotkanie niech bedzie w niedziele o 16.na jakis melanż ustawimy sie innym razem.
to wisnia zaszalejemy tym sprzetem kiedys.chcialbym zobaczyc jak pojdzie w ceerce. w corsie i calibrze to byla masakra.malo szyby nie powypadaly.w corsie mi popekaly zarowki z tylu :oczy: :oczy: powaga.takze w ceerce bedzie miodzio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: gg.6572688.jak bedziesz chcial pogadac a mnie nie bedzie to napisz na 601-271-422 to podbije na gg :mrgreen:
Bede na 16.0 w Mikołowie
Za chwile jade do Krakowa ale bede miał neta wiec sprawdze jak sie sprawy maja.W niedziele wtróce do BB umyje auto (jak bedzie sens) i jade .Kaspol napisz gdzie przyjechać koło godz 15.0 (bede do ciebie jeszcze dzwonił w nd.)
To pisać kto jeszcze bedzie.Mam nadzieje że bedziecie...