raceboarder napisał(a):ciesze sie ,że przynajmniej w srodowisku "Hond" jest pokoj i przyjazń
No baaa...
P.S. Co ze "Sportową Środą" bo na mieście chodzą słuchy że gramy na jakiejś hali?
Ale bardzo mnie cieszy ,że właściciele Hondzi trzymają się razem:) Zrobię samochodzik i wówczas podjade na spocik:)Buziaki dla Was
wrauu..INESSA napisał(a):I spoty z głowy na jakis czas...autko rozbite prze Opla Astrę...Szczyrk pożegnany...dramat...![]()
![]()
Ale bardzo mnie cieszy ,że właściciele Hondzi trzymają się razem:) Zrobię samochodzik i wówczas podjade na spocik:)Buziaki dla Was

wrauu..
Okropne, trzymaj się i pamiętaj że jesteśmy z Tobą! Może do końca tygodnia poprawi Ci się humor, gdy coś uda się przy autku już zrobić!

INESSA napisał(a):Jechałam Piłsudskiego w ścianie deszczu, a kobieta Astrą ulicą Wenecja. Nio i ponoć mnie nie zauważyła na głównej ulicy. Prawy
przód jest w rozsypce, maska, lampa rozbita...zderzak wylądował na ulicy. Z płaczem zbierałam go z ulicy( ledwo wlazł do wozu ). Normalnie żyć mi się odniechciewa jak widzę Hondzię bez przodu.Dziękuję Wam za wsparcie...nie pojade jednak do Szczyrku, bo czuje taki cholerny niesmak. Nie byłabym się w stanie cieszyć, ze świadomością, że Rexiu stoi rozbity na kanale.
!!INESSA napisał(a):Jechałam Piłsudskiego w ścianie deszczu, a kobieta Astrą ulicą Wenecja. Nio i ponoć mnie nie zauważyła na głównej ulicy.

Avia napisał(a):Jesli chodzi o podziały to przeciez HONDA zbliża ...![]()
![]()

ok 20:30 sie robie ciemno i przenosimy sie na spota pod M1 /koło Neste.../

Następny spot odbędie się w niedzielę 24.09.2006 o godz. 20:00 pod Centrum Handlowym M1 Kraków.
Na zlocie będą do kupienia koszulki radia
Ponadto na spocie będą nam towarzyszyc chłopaki ( i dziewczyny też) z krakowskiej grupy honda-CRX.info.
Bardzo serdecznie zapraszamy SaYEK I LEVY

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości