Ja wymieniałem po zakupie ceerki. kosztowało mnie to 160 zł. A wymieniłem bez zastanowienia jak do warsztatu brata przyjechałą corsa po pęknięciu paska. Tak jak pisano wcześniej, jeżeli pewne żródło to bez sensu, ale stan paska ogólnie ciężko jest określic bo na oko to...
ja za pasek rozrzadu ( oryginal) dalem w ASO 260zł + napinacz paska ( nie oryginal) w ASO 160zł + wymiana obu czesci 225 - razem 645 zł!!! - a tu powyzej padaja kwoty rzedu >200 zł
Fakt, że wymienił mi brat za free a na części miałem duży rabat więc wyszło tanio. A 160 zł zapłaciłęm razem z kompletem świec. A pasek był oryginał...
nie napsiałem ze w aso ,tylko "u mechanika z aso" - on robi hondy po godzinach w warsztacie u siebie. Polecił mi taki pasek, bo ma je sprawdzone- siedzi w hondzie od 1993r więc mu wierzę:)
no mówiłm mu, że ludzie to chwalą..ale jakoś nie ma do tego zaufania..mówi, że są dostępne w kazdym japan carze i ludzie to zakladają.. i że się naciągają czy coś...a na gates'a daje mi gwarancję. Myślę, że skoro się tym zajmuje to wie co robi
Siema, odświerzę temat... miałem wymieniać rozrząd zaraz po kupnie crki, ale się jakoś odwlekło, bo na paliwo masa kasy poszła;) Ma ktoś może nr. telefonu albo gg od użytkownika "vtec"?! Albo namiary na kogoś co ma tanie części, a właściwie pasek i napinacz, najlepiej mitsuboshi jak pisaliście Pozdro.
myslicie ze w aso nie maja zamiennikow? w Wielicarze wlasnie kumpel z serwisu zakladal mi rozrzad mitsuboshi (czy jak sie to pisze) ale to bylo troche czasu temu jak jeszcze balem sie jej dotykac zaraz po kupnie hehe
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com