pieprzowanie na temat lansu !
Troche o modyfikacjach wnętrz i karoserii.

Michael-CRX
Forumowicz

przez Michael-CRX » 2006-08-24, 10:17

mario-68 napisał(a):
badam napisał(a):hmm a ja sie domyslam

Jak śledziłeś forum to wiesz.
Aha ktoś kiedyś napisał Ci : "nie zaczynaj na nowo tego tematu" :rotfl2: ciepło, ciepło koło tamtego tematu :rotfl:
I wszystko jasne dla wtajemniczonych :ok:

Mario zakłada reaktor atomowy, żeby go już żadne sztrucle nie przeganiały i żeby mógł tankować raz na pół roku, a ponadto zmienia rejestrację na "USS Enterprise" :)

Ok, whatever ;-) Ja też wiem co zakładasz - naprawde zajefajnie to wygląda :) Gratki ziom!
The storm seemed to lose its frenzy. The ragged clouds gave way to the stars above... a bit closer to heaven.

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-08-24, 10:42

wieshaq pozostawię Twoją wypowiedź bez komentarza w formie wyśmiewania sie z bzdur jakie piszesz z racji Twojego młodego wieku. Na przyszłość zorientuj się ile kosztuje n/a (dla Twojej wiadomości od 12.000 tyś. zaczyna się rozmowa), przy n/a w pewnym momencie jak chcesz zwiekszac moc jest koniec, a przy turbo możesz dalej rozbudowywać (jeśli ktoś ma ochotę). Ten grat jak to nazywałeś to Blow Off i nie ma się w nim co popsuć, a bez niego też robi pssss, tylko ciszej. Jesli chodzi o temat lansu to źle rozumujesz ten styl i nie polega on na nakładaniu szpachli, dokładaniu spoilera, który jest założony seryjnie, tylko na...... i tu każdy ma pole do popisu w/g swojego gustu i uznania. Temat golfa jest dla mnie juz wogóle nie zrozumiały-jeszcze w dobrej cenie :szok:

wieshaq
Forumowicz

przez wieshaq » 2006-08-24, 10:57

psss czy sie psuje? nie mowilem o tym... pominmy temat techniczny bo jak wyzej napisalem "olal to"

a ile mam lat to tez nie mowilem... chyba ze zadales sobie trud zeby to odszukac na innym forum. taki mlody to tez juz nie jestem.. tzn dzieki w sumie fajnie uslyszec takie slowa

co do golfa to poczytaj kilka razy to co napisalem i zrozumiesz a jak nie to napisze to w innyc slowach ale uwierz mi to nie jest takie trudne (no offence)

twoja fure widze tylko w avatarze (chyba ze to nie ta) ale cos juz moge o stylistyce powiedziec i powiem ze to taki rice.... to jest moja opinia i jedyne co mozesz z nia zrobic to przeczytac i skomentowac albo i nie przeczytac. na pewno jej nie zmienisz i zmienisz mojego zdania na ten temat

sa gusta i gusciki jesli tobie sie twoje auto podoba (a pewnie tak jest) to sie ciesze ale mam wrazenie ze robisz je po to tylko zeby ogladali sie za toba na ulicy i wydajesz kase zeby dostac poklask

Michael-CRX
Forumowicz

przez Michael-CRX » 2006-08-24, 11:14

No właśnie - są gusta i guściki. Jesteśmy na forum i dyskutujemy. Ale skoro nie podoba Ci się samochód, to możesz delikatnie powiedzieć, że Twoim zdaniem na przykład cośtam nie pasuje, albo jest źle dobrane. A mówiąc o "tonach szpachli" i żeby ktoś lepiej "kupił sobie golfa" nie wnosisz nic mądrego do dyskusji, a jedynie obrażasz odbiorce swoich słów, w tym wypadku Mario.

Po co więc jedziemy po sobie, że ktoś jest debilem, bo robi w swoim samochodzie to, a ktoś inny co innego więc jest fajniejszy.

Dyskutujmy o wyglądzie samochodów, ale szanujmy siebie nawzajem i nie obrażajmy się. Podobno Honda zbliża, tak? Pokażcie to, bo zaczynam wątpić.

Jedni lubią lans i po to budują swoje auta żeby ładnie wyglądały (Mario), inni robią superszybkie wydmuszki na 1/4 (Majlo), a jeszcze inni pro wyścigowe maszynki (GKR) i każdy ma radoche ze swojego projektu.

Jak ktoś nie lubi lansu, ok, ale niech nie krytykuje, że auto jest beznadziejne itd.

Zatem apeluję - szanujmy się nawzajem...

Pozdrawiam,

Michael
The storm seemed to lose its frenzy. The ragged clouds gave way to the stars above... a bit closer to heaven.

wieshaq
Forumowicz

przez wieshaq » 2006-08-24, 11:23

eeee no ja nikogo nie chce obrazac, ani mario ani nikogo innego i to tez nie jest temat o jego samochodzie tylko gdzies byl link "pieprzowanie na temat lansu!" no to pieprzujemy...
mario tez sie wypowiadal ze lubi takie pikantke wymiany zdan.

z golfem to nie jest powod do obrazy (niektorzy lubia golfa :rotfl: ) i chodzi w sktocie o to ze niektorzy szczyca sie tym ze kochaja marke HONDA ale najwyrazniej nie kochaja jej za ksztalty ktore nadala im fabryka i projektanci i to akurat jest dla mnie nieco podejrzane :D

a to czy wnosze cos do tematu czy nie to uwazam ze wnosze duzo bo jak ostatnio widac na forach gusta sa mocno podzielone na tych ktorzy obkladaja auta spojlerami i twierdza ze to jest super i na tych ktorzy preferuja seryjne auto piszac w wielkim skrocie jdm.

mial byc pieprzny temat i jest nie mam zamiaru jednak nikogo obrazac tylko uwidocznic roznice

pozdrawiam tych co lubia jedno i tych co lubia drugie. kolege mario tez :ok:

Michael-CRX
Forumowicz

przez Michael-CRX » 2006-08-24, 11:25

wieshaq napisał(a):z golfem to nie jest powod do obrazy (niektorzy lubia golfa :rotfl: ) i chodzi w sktocie o to ze niektorzy szczyca sie tym ze kochaja marke HONDA ale najwyrazniej nie kochaja jej za ksztalty ktore nadala im fabryka i projektanci i to akurat jest dla mnie nieco podejrzane :D

Hondę można kochać za mnóstwo innych rzeczy, nieprawdaż?

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-08-24, 11:29

Michael-CRX napisał(a):Hondę można kochać za mnóstwo innych rzeczy, nieprawdaż?

np. za to, że niektórzy:
wieshaq napisał(a):obkladaja auta spojlerami i twierdza ze to jest super

To tak w formie rozluźnienia :rotfl:

wieshaq
Forumowicz

przez wieshaq » 2006-08-24, 11:33

Michael-CRX napisał(a):Hondę można kochać za mnóstwo innych rzeczy, nieprawdaż?

prawda prawda.

tak w pewnym procencie... ja np mam uwielbienie dla tej marki za wszystko co soba prezentuje... i za wyglad zewnetrzny i za strone techniczna

dyskusja ciekawie sie rozwija hee

mario-68 napisał(a):To tak w formie rozluźnienia

moje auto tez spotyka sie z krytyka. wysluchalem i za bardzo tez sie nie spiolem... bo takie maja inni zdanie... co mozna z tym zrobic.. na pewno tego sie nie zmieni

veno
Forumowicz

przez veno » 2006-08-25, 10:49

wieshaq zostaw tego sie juz nie da uratowac LOL

powiem jak mi ktos powiedzial , nie wszystkie szpachlowozy sa brzydkie :rotfl:

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-08-25, 10:56

veno napisał(a):powiem jak mi ktos powiedzial , nie wszystkie szpachlowozy sa brzydkie

Widzę, że nie odpuszczasz :diabeleknie:, Ok. w takim razie wytłumacz nam dlaczego nazywasz auta do lansu szpachlowozami i twierdzisz, że mamy na nich kupę szpachli. Mozesz dac przykład na mojej olci - słuchamy znawcę od lansu

veno
Forumowicz

przez veno » 2006-08-25, 11:08

mario nie odpuszczam nigdy :D

wydaje mi sie ze sam sobie powinienes odpowiedziec na swoje pytanie przeceiz sam wiesz jak jest z twoim autem .

" jak mnie sztrucle zaczely przeganiac to musialem cos zrobic "

wiesz ja tez mam miedzy innymi solke , czerwona bez dodatkowych KG i bez turbo :D ale kiedy staje na kresce np z integra type r gosc wyskakuje z auta i pyta ile mam koni bo napewno nie 125 , to ciekawe ile KG masz wiecej skoro sztrucle cie przeganialy :D

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-08-25, 11:19

veno napisał(a):mario nie odpuszczam nigdy

veno napisał(a):wydaje mi sie ze sam sobie powinienes odpowiedziec na swoje pytanie przeceiz sam wiesz jak jest z twoim autem .

" jak mnie sztrucle zaczely przeganiac to musialem cos zrobic "

Stary zacznij pisać w końcu na temat!!!
Zacząłeś tema od swapa - nie dałeś rady, nastepnie przyczepiłeś sie do lanssu, mówisz ,że mam sobie sam odpowiedzieć jak jest z moim autem, więc Ci odpowiadam, NIE DAWAŁEM SZPACHLI NA MOJE AUTO, ABY BYŁO "LANSIARSKIE", a teraz znowu wracasz do tematu mocy mojega auta. Mnie nie muszą sie pytać dopiero na kresce ile mam koni, pytają już się zanim wsiąde do auta :rotfl2:
Dla Twojej wiadomości mam ok.190KM.

wieshaq
Forumowicz

przez wieshaq » 2006-08-25, 11:34

mario-68 napisał(a):NIE DAWAŁEM SZPACHLI NA MOJE AUTO

a blacharz lub jak kto woli artysta-lakiernik nie dawal?

byles na tegorocznym zlocie civicklub? bo slyszalem ze byla sola z lambdo

wogole to wrzuc jakies fotki bo tak komentujemy na sucho.

ps: no offence temat jest pikantny

mario-68
Forumowicz

przez mario-68 » 2006-08-25, 11:40

wieshaq napisał(a):wogole to wrzuc jakies fotki bo tak komentujemy na sucho.

No widzicie wszyscy jakich to mamy znawców na forum :wrrr: piszą o czymś czego nawet nie widzieli :rotfl2:
Bez komentarza, a fotki możesz zobaczyć jeśli poświęcisz swój czas na przeglądaniu m.inn. naszego forum, a nie klepaniu w klawiature bzdur nie majac ogarnietych tematów :blee:

wieshaq
Forumowicz

przez wieshaq » 2006-08-25, 11:48

mario-68 napisał(a):a nie klepaniu w klawiature bzdur nie majac ogarnietych tematów

pewnie ze nie mam ogarniete. a co ty myslales??... nie przykuli mnie rodzice do klawiatury w mlodosci zebym ogarnial wszystkie fora w polsce i na marsie..

jak zagladasz na inne fora to tez zanim cos napiszesz to ogarniasz wszystkie tematy z archiwum??

chlopie zastanow sie co piszesz bo ja wlasnie dopiero teraz bezsensownie klepie w klawiature i to z twojego powodu zeby ci odpisac na twoje glupie zarzuty

wez przemysl sobie zanim cos napiszesz

ale wrocmy do tematu

twoje auto widac troche w avatarze wiec cos tam mozna powiedziec

Poprzednia strona   Następna strona