Witam chcialem sie dowiedziec jakie opoki i fele macie pozakladane dowaszych rexów?? Chodzi mi o wymiary i przede wszystkim firmy oraz o ocene posiadanych modeli
ja mam felgi 14" ET38 piecioramienne firmy KING, dzis je obejrzalem dokladniej-wyprodukowane w 94r.! heeeh wiec dzis juz takich samych chyba nie dostaniesz. a oponki 185/60 R14 Michelin Energy nowki. calosc powiem ze prezentuje sie ladnie (bynajmniej mi sie podoba), a poza tym dobry kompromis pomiedzy dobrym komfortem a wygladem. oponki rowniez moge polecic.
galeria/details.php?image_id=10647
No Dominik musze powiedzieć że jak na fele z 94 roQ to prezentują sie b. ładnie :!:
HONDA ZBLIŻA - podaj dalej !!!
Ksionrze
przez Ksionrze » 2005-02-15, 00:32
Fele trojramienne to wedlug mnie najwiekszy syf..widzial ktos kiedys ladne trojki??? kolezanka w pracy miala crx z trojramiennymi felgami i jeszcze z takim chamskim czewonym dekielkiem na srodku ...Domenik fak t ze jak na 11 letnie obraczki to sie niezle trzymaja:)
Tzn może nie do końca można to nazwać ramieniami, ale jednak
Wybaczcie za jakość fotki, ale nie dość, że aura nie sprzyjała (posrana zima) to jeszcze dotego autko stało na drugiej stronie ulicy i zdjęcie robiłem przez nie najczystrze szyby
no fakt. trzymaja sie super. tylko lekko miejscami rant jest uszkodzony ale nie jest zle. byscie musieli je teraz w garazu zobaczyc po wyczyszczeniu pasta..... extra:) moze zalatwie fotki:) pozdrawiam
Ja nie wiem Knionrze co ty masz do trójramiennych felg.
Ja takowe posiadam i nie mam zamiaru ich wyrzucać, co najwyżej będą mi służyć tylko na zime. Ale ogólnie nie sa najgorsze.
Nie wiem czemu się wypowiadasz na ten temat w taki obraźliwy sposób, widziałeś wszystkie modele produkowanych felg trójramiennych :?: :?: :?:
A jakie ty masz felgi :?: :?: :?: :?:
A najlepszy pomysł jak dla mnie to te z SLR-a :mlotek: Co z nimi zrobisz :?: :?:
Założysz je do CRX-a :?: :?: :?:
I jeszcze za tą cene :shock: :shock: Bym swapa na B18 zrobił za to siano
A tak ogólnie to czym jeździsz :?: :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted: